Duurzaamheid

Het zoeken naar verbeteringen op milieugebied in alle kernactiviteiten – beginnend bij onze producten, eindigend bij onze services – zit in onze processen verankerd.

We introduceren aan de lopende band nieuwe technologieën die de gevolgen voor het milieu minimaliseren. Zo werken we aan een constante vermindering van de impact van onze productieprocessen, producten en diensten.

Milieubalans

Systematische analyse over de hele “levensduur” van een product (vervaardiging, gebruik, herstelling) en zijn invloed op het milieu.

Een vermindering van de CO 2 uitstoot met meer dan 25 % in 10 jaar

In de afgelopen tien jaar kon Jungheinrich de CO2-uitstoot van zijn heftrucks in de klassieke segmenten (elektro-heftrucks en reachtrucks alsmede de diesel- en LPG-voertuigen) met meer dan 25 procent verlagen.

Basis voor deze aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot van de totale Jungheinrich heftruck-vloot zijn de vele technische innovaties van Jungheinrich die heden als referentiepunten voor een CO 2 uitstoot gehanteerd worden.

De eerste product milieubalans uit de sector gecertificeerd door de TÜV

De TÜV heeft de door Jungheinrich opgestelde milieubalans systematisch geanalyseerd en conform ISO 14040 gecertificeerd. Deze omvat de gemiddelde totale uitstoot over de volledige Jungheinrich-vloot.

Verlaging van de CO2-emissie spaart het budget van de gebruiker

Het grootste aandeel aan de uitstoot van een heftruck (80 à 90 %) komt toe aan de gebruiksfase. En juist hier komen de hightech oplossingen van Jungheinrich tot hun recht en worden als referentie punt gehanteerd. Jungheinrich heeft vandaag uiterst energie-efficiënte heftrucks. Benut deze voordelen! Met Jungheinrich heftrucks verlaagt u uw energiekosten en verhoogt u tezelfdertijd uw omslag capaciteit.

Online aanvraag

U hebt een vraag? Stuur ons uw aanvraag.

Online aanvraag

Contact

Jungheinrich n.v.
Research Park Haasrode 1105
Esperantolaan 1
3001 Leuven (Heverlee)

016 39 87 11