ERC216zi

De nieuwe ERC 216zi.

De eerste elektrische stapelaar met geïntegreerde lithium-ion technologie en revolutionair nieuw truckontwerp.

Soms volstaat het niet om de dingen alleen maar beter te maken. Ze moeten volledig opnieuw ontwikkeld worden. De ERC 216zi, 's werelds eerste lithium-ion stapelaar, laat zien hoe het moet. De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij maakt een totaal nieuw, revolutionair truckontwerp mogelijk. Met als resultaat dat de ERC 216zi ultracompact en uiterst manoeuvreerbaar is en voor een veel betere doorvoer zorgt, zelfs in een krappe magazijnomgeving. Tegelijkertijd is de truck voorzien van een vast platform dat de bestuurder aan drie zijden beschermt en de productiviteit verhoogt dankzij een perfecte ergonomie en comfort. Dit alles met een optimale energie-efficiëntie en beschikbaarheid, zelfs bij meerploegendienst, dankzij de lithium-ion kracht van Jungheinrich.


Niet gebouwd rond conventies, maar om aan uw behoeften te voldoen:
De nieuwe ERC 216zi met geïntegreerde lithium-ion technologie.

Volledig nieuw ontworpen elektrische stapelaar:

Volledig compact
De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij bevrijdt u nog meer van structurele conventies. Met als resultaat dat de truck ultracompact en manoeuvreerbaar is.

 

Volledig ergonomisch
Ondanks zijn ultracompacte afmetingen biedt de ERC 216zi een ruime werkruimte voor de bestuurder.

 

Volledig efficiënt
De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij maakt extreem lange gebruiksperiodes mogelijk en zorgt voor een optimale energie-efficiëntie.


Volledig veilig
Het vaste platform omringt de bestuurder aan drie zijden. Het nieuwe panoramische beschermdak zorgt voor extra veiligheid en een optimaal zicht tijdens het stapelen van goederen.

Volledig compact - voor een snellere goederenomslag.

Stapelaars waren nog nooit zo manoeuvreerbaar.

De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij van de ERC 216zi maakt een volledig nieuwe truckgeometrie en een optimale gewichtsverdeling mogelijk. Hierdoor wint de truck niet alleen duidelijk aan bewegingsvrijheid. Ondanks zijn ultracompacte afmetingen - ongeveer 17 cm compacter in vergelijking met de truck met vast platform - zijn ook de stabiliteit, het restdraagvermogen en de rij-eigenschappen van deze unieke stapelaar verbeterd. De werksnelheid ligt globaal bekeken hoger, zonder de bestuurder meer te belasten. Het resultaat: duidelijk groeipotentieel voor de omslagprestaties.

Voordelen van de ERC 216zi wat betreft het truckontwerp:

 • Ultracompact en manoeuvreerbaar dankzij een revolutionair truckontwerp met geïntegreerde lithium-ion batterij
 • Verbeterde rij-eigenschappen dankzij een optimale gewichtsverdeling
 • Verbeterde operationele stabiliteit en restdraagvermogen dankzij een lager lastzwaartepunt

Volledig ergonomisch - voor een intuïtieve bediening.

Groter bestuurdersgemak - verbeterde productiviteit in het magazijn.

De revolutionaire nieuwe truckgeometrie van de ERC 216zi maakt nieuwe ruimte vrij om ergonomisch te werken. Het vaste platform biedt ondersteuning en gemak, vooral bij langere werktijden. De bedieningselementen zijn ideaal geplaatst zodat de bestuurder de truck intuïtief kan bedienen. Het eenvoudig te volgen 4-inch scherm is verzonken in het dashboard en dankzij een goed ontworpen opbergsysteem kan de bestuurder zijn werkruimte aanpassen. Het technisch verfijnde, hydraulische systeem ondersteunt ook de bestuurder: de mastdemping maakt een soepele beweging van de mast mogelijk en de hef- en daalbeweging past zich aan de huidige last aan - perfect, snel en zonder schokkerige bewegingen.

 

Uw ergonomische voordelen met de ERC 216zi:

 • Ideale ondersteuning en gemak voor de bestuurder dankzij het vaste platform
 • Intuïtieve bediening dankzij perfect geplaatste bedieningselementen en een groot aantal opties
 • Een duidelijk zicht op alles dankzij een 4-inch scherm verzonken in het dashboard
 • Meer mogelijkheden  voor aanpassingen dankzij een goed ontworpen opbergsysteem

Volledig efficiënt - voor topprestaties in het magazijn.

Blijf de concurrentie voor met geïntegreerde lithium-ion kracht.

De combinatie van de volledig geïntegreerde lithium-ion batterij en de truck die perfect samenwerken, vormen een ​​nieuwe eenheid. Het voordeel van de lithium-ion technologie, in het bijzonder het snel en tussentijds laden met extreem korte laadtijden, zorgt altijd voor een flexibel gebruik. De gebruikers genieten ook van de ultracompacte structuur van de ERC 216zi waardoor de truck veel beter manoeuvreerbaar is met een indrukwekkend hoge werksnelheid, zelfs in een krappe magazijnomgeving.

 

Met de ERC 216zi krijgt uw efficiëntie een boost:

 • Constant hoge prestaties dankzij het perfecte samenspel van de volledig geïntegreerde lithium-ion batterij en de truck
 • Hoge beschikbaarheid van de truck dankzij extreem korte laadtijden
 • Meer productieve tijd want geen onderhoud en vervanging van de batterijen nodig
 • 100% tevredenheid dankzij onze tevredenheidsgarantie van zes maanden en een garantie van vijf jaar (verlengbaar tot acht jaar) op uw lithium-ion batterij

Lithium-ion technologie made by Jungheinrich

Met onze lithium-ion technologie bent u uw concurrenten gemakkelijk de baas: langdurige prestaties, snelle laadtijden en geen onderhoud. Kies de volledige lithium-ion kracht met onze tevredenheidsgarantie van zes maanden én onze garantie van vijf jaar (verlengbaar tot acht jaar) op uw lithium-ion batterij.


Meer informatie >

Volledig veilig - voor uw werknemers en uw activiteiten

Bescherming aan alle zijden gecombineerd met een maximale bewegingsvrijheid.

Ondanks de kleine totaalafmetingen van de truck biedt het vaste platform van de ERC 216zi - met bescherming aan drie zijden - de bestuurder voldoende bewegingsvrijheid. Dit unieke truckontwerp is alleen mogelijk dankzij de geïntegreerde lithium-ion technologie. Het optionele panoramische beschermdak biedt extra bescherming tegen vallende lasten met behoud van een ideaal zicht naar boven. Er zijn veel optionele assistentiesystemen beschikbaar om het veiligheidsconcept van de ERC 216zi te verbeteren. Deze systemen verbeteren niet alleen de precisie en snelheid van uw werkprocessen, maar ook het veiligheidsniveau voor bestuurders, goederen en uw magazijn.

 

Uw veiligheidsvoordelen met de ERC 216zi:

 • Bescherming aan drie zijden en maximale bewegingsvrijheid dankzij het vaste platform
 • Opwaartse bescherming en duidelijk zicht dankzij het optionele panoramische beschermdak
 • Verbeterde veiligheid en productiviteit dankzij veel optionele assistentiesystemen

Start nu het lithium-ion tijdperk in uw magazijn!

Maak nu een afspraak voor uw persoonlijk adviesgesprek.