Call4Service
Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Magazijnkraan kleingoed
Magazijnkraan

Magazijnkraan kleingoed

Jungheinrich-magazijnkranen voor kleingoed STC 2B1A
 

STC 2B1A

  • Uiterst dynamische magazijnkraan 
  • Uitermate energie-efficiënt
  • Flexibel aanpasbaar 
  • Maximale ruimtebenuttingsgraad
  • Verlaagde bedrijfskosten

De magazijnkraan (RBG) voor automatische kleingoedmagazijnen STC 2B1A is dankzij zijn uitstekende prestatiewaarden berekend op een maximale efficiëntie in uw magazijn. Met een geïntegreerde energieopslag en een innovatieve constructie wordt een uiterst plaatsbesparende opslag van kleine goederen in bakken, legborden of kartons mogelijk gemaakt.
De magazijnkraan van Jungheinrich biedt aanzienlijke voordelen tegenover de gebruikelijke kleingoedmagazijnkranen. Zo overtuigt de STC 2B1A zowel met zijn hoge rijdynamiek als met zijn geringere aanrijafmetingen. Door zijn consequente lichte constructie en het gebruik van speciaal op het rij- en hefgedrag afgestemde energieopslag (SuperCaps), onderscheidt de STC zich bovendien door een erg hoge energie-efficiëntie bij een minimaal verbruik.
Als onderdeel van de aandrijfconfiguratie bevorderen de SuperCaps een uiterst intelligent en rendabel energiemanagement: de energie die bij het remmen vrijkomt, wordt in de SuperCaps van het apparaat opgeslagen tot ze voor acceleraties opnieuw wordt gebruikt door het aandrijfsysteem. Dit zorgt voor een duidelijk lager aangesloten en voedingsvermogen wat resulteert in significant lagere bedrijfskosten.
Ook het magazijnvolume wordt duidelijk vergroot, want dankzij een innovatief railconcept en de in de voet van de mast geïntegreerde Omega-rijaandrijving biedt de STC 2B1A de geringste aanrijafmetingen in zijn klasse. Bovendien laat dit innovatieve, modulaire mastontwerp een flexibele aanpasbaarheid van de magazijnkraan toe.

Features

Content Magazijnkraan kleingoed (3)
Content Magazijnkraan kleingoed (2)

Content Magazijnkraan kleingoed (1)
Content Magazijnkraan kleingoed