Stage Opslag van lange goederen

Opslag van lange goederen en platformen

Wanneer u lange goederen zoals stangen, buizen en platen moet opslaan, zijn draagarmstellingen de optimale oplossing. Die kunnen naar believen worden verlengd. De lasten worden gedragen door leggers op de stellingstaanders, die op hun beurt gemakkelijk kunnen worden gepositioneerd. Lijkt een uitbreiding van uw opslagruimte onmogelijk of te duur? Creëer extra opslagruimte met behulp van een tussenvloer.

Onze opslag- en orderpicktussenvloeren verschaffen extra opslagruimte op het platform zelf en eventueel eronder. Op die manier kunt u het bovenste gedeelte van de opslaghal toevoegen aan de orderpickzones.

Tussenvloeren benutten hoogte van de ruimte optimaal

Zo benut u de hoogte van de ruimte efficiënter en kunt u zowel op als onder de tussenvloer goederen onderbrengen. Onze tussenvloeren kunnen zo worden geconfigureerd, dat er zowel met transpalletten als met elektrische heftrucks op kan worden gereden. De toegang gebeurt via trappen en voor de materiaalstroom vanaf de benedenverdieping zorgen vloertransportmiddelen of -technieken.

Draagarmrekken
Opslag van lange goederen

Wanneer u lange goederen zoals stangen, buizen en platen moet opslaan, zijn draagarmstellingen de optimale oplossing. Die kunnen naar believen worden verlengd. 

Meer weten

Heeft u vragen?