Wij zijn de pioniers van de intralogistiek.

Om de steeds complexer wordende uitdagingen van de intralogistiek het hoofd te bieden, is een strategische, vooruitziende blik nodig en de durf om vandaag al aan morgen te denken. De onvermoeibare pioniersgeest van Jungheinrich zorgt al bijna 70 jaar voor innovatieve en duurzame intralogistieke oplossingen.

Het zit in ons DNA om de huidige realiteit steeds in vraag te stellen. Hoe zal het magazijn van de toekomst eruit zien? Hoe kunnen wij u helpen uw economische doelen te bereiken? Hoe kunnen we emissies tot een absoluut minimum beperken? Op zoek naar antwoorden? Dan bent u bij Jungheinrich aan het juiste adres.

Haal het beste uit uw magazijn.


Baanbrekende intralogistieke oplossingen.
Voorgesteld door Nico Rosberg.

Geavanceerde technologieën, geautomatiseerde processen, digitale toepassingen en geïntegreerde systeemoplossingen, allemaal gecombineerd om de efficiëntie en duurzaamheid van uw bedrijf te maximaliseren voor de toekomst. Ontdek nu de future proof intralogistieke oplossingen van Jungheinrich.

De wereld van de intralogistiek verandert snel.

Ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox en krijg regelmatig updates over de innovatieve intralogistieke oplossingen van Jungheinrich.

Nu inschrijven