11.02.2015

Jungheinrich stelt een nieuwe horizontale orderverzameltruck voor

Brochure en specificaties

Brochure en specificaties

Tien procent meer vermogen bij een tegelijkertijd vijf procent lager energieverbruik / de truck is ook met lithium-iontechnologie verkrijgbaar

Jungheinrich brengt op LogiMAT 2015 een nieuwe horizontale orderverzameltruck op de markt. De truck ECE 220/225 is een volledig nieuw ontwikkelde versie van de horizontale orderverzameltruck van Jungheinrich. Eén van de hoofdkenmerken van deze nieuwe generatie heftrucks is haar tot tien procent hogere omslagprestatie. Dit is voornamelijk het resultaat van een volledig herziene aandrijf- en besturingstechniek zodat de rij- en acceleratieprestaties duidelijk verhoogd konden worden. 

De elektronische besturing van de ECE 220/225 werd samen met de eveneens door Jungheinrich ontwikkelde software op maat gemaakt en aan het vermogen van de truck aangepast. „Ondanks de hogere omslagprestatie kon het energieverbruik tegelijkertijd met vijf procent verminderd worden“, licht Stefan Hirt, hoofd Produktmanagement stapelaars en horizontale orderverzameltrucks bij Jungheinrich, toe. Als optie zijn er een aantal uitrustingspakketten verkrijgbaar die het energieverbruik nog duidelijk meer verlagen.

Hoge prestaties, lage energiekosten

De ECE 220/225 is in staat om ladingen tot 2.500 kilogram te transporteren. De truck kan met verschillende vermogensvarianten uitgerust worden. Stefan Hirt: „In de standaardversie levert de truck al zeer goede prestaties, momenteel de beste op de markt.“ Ook de nieuwe bestuurdersplaats draagt met haar ergonomische vormgeving, verschillende rugleuningen en platformvarianten direct bij tot een hogere efficiëntie. Bovendien is de nieuwe horizontale orderverzameltruck met twee verschillende batterijconcepten verkrijgbaar. Dat betekent dat de orderverzameltruck zowel met loodzuur- (ECE 220/225) als lithium-iontechnologie (ECE 220i/225i) uitgerust kan worden.

Jungheinrich behoort tot de internationale top van bedrijven op gebied van magazijn transporttoestellen en oplossingen voor opslag en goederenbehandeling. Als producerende logistieke dienstverlener biedt Jungheinrich maatwerk voor de hele intralogistiek waarbij stapelaars, rekken en beheersystemen naadloos samenwerken. Het Jungheinrich aandeel wordt op de Duitse beurs verhandeld.

Hebt u vragen, dan kan u zich steeds wenden tot :

Rahel Knorr
Jungheinrich n.v./s.a.
Researchpark Haasrode 1105
Esperantolaan 1
3001 Leuven (Heverlee)
publicrelations(at)jungheinrich.be

 

 

Online aanvraag

U hebt een vraag? Stuur ons uw aanvraag.

Online aanvraag

Call4Service

U wenst een technieker ter plaatse voor een onderhoud of reparatie?
Maak uw servicemelding

Contact

Jungheinrich n.v.
Research Park Haasrode 1105
Esperantolaan 1
3001 Leuven (Heverlee)

016 39 87 11