Carrière

Wij zijn klaar voor jou!

Jij ook voor ons?

Werken bij Jungheinrich

Jungheinrich is een plek waar mensen samenkomen als één team. Waar mensen zich willen inzetten om het verschil te maken en resultaten te leveren. Elke dag biedt nieuwe kansen om onze klanten te inspireren.

We zijn dan ook op zoek naar mensen met passie. Mensen die gedreven en betrokken zijn en die het beste uit zichzelf willen halen. Zit jij zo in elkaar? Stel je kandidaat en overtuig ons!

Leer ons kennen

Met meer dan 60 jaar ervaring is Jungheinrich één van ’s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. We bieden het complete productassortiment aan: van conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen die machines, systemen en processen aan elkaar koppelen.

Wereldwijd telt Jungheinrich bijna 15.000 werknemers waarvan ongeveer 250 in België, in buiten- en binnendienst. Ons kantoor is gelegen in Leuven maar we zijn uiteraard actief in gans België.

Over Jungheinrich

Onze actuele vacatures

Op zoek naar een job die matcht met jou en je ambities? Check onze jobaanbiedingen! We hebben verschillende vacatures op diverse afdelingen en zoeken meer dan 25 nieuwe werknemers! Er zit dus zeker iets voor jou tussen!

Bekijk onze actuele vacatures

Spontaan solliciteren

Je vindt momenteel geen vacature die bij je past? Laat dit je zeker niet weerhouden spontaan te solliciteren. Een open sollicitatie is altijd de moeite waard bij Jungheinrich. We horen graag van je!

Solliciteer direct

Online aanvraag

U hebt een vraag? Stuur ons uw aanvraag.

Online aanvraag

Contact

Jungheinrich n.v.
Research Park Haasrode 1105
Esperantolaan 1
3001 Leuven (Heverlee)

016 39 87 11