Call4Service
Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Energie management
Altijd vol energie

Energiemanagement

Om elektrische heftrucks maximaal te laten presteren, moeten ze voortdurend van energie worden voorzien. Met de uitgebreide energieservices van Jungheinrich kan uw vloot langer doorgaan - zodat u zich over één ding minder zorgen hoeft te maken. 

Ontketen de volledige kracht van uw trucks

Eén lege batterij en uw truck staat stil. Dit is de ergste nachtmerrie van elke magazijn- en logistiek manager, want het leidt tot tijdverlies, stress en onnodige kosten.  

Het is altijd beter om proactief te werk te gaan! Dit kan betekenen dat u de batterijen en laders van uw vorkheftrucks, pallet shuttles of mobiele robots regelmatig controleert, defecte energiecellen snel vervangt of uw batterij upgradet naar de efficiëntere en duurzamere lithium-ion technologie. Met de Jungheinrich Energy Services voor industriële trucks is uw elektrische vloot continu voorzien van energie.

Stage Batterijen

Energieservices voor batterijen in elektrische industriële trucks

De energieservices van Jungheinrich zijn perfect afgestemd op de eisen van uw elektrische wagenpark. Met regelmatige controles, vervanging of huur van accu's, lithium-ion conversies of de uitgebreide laadservice, draaien uw intralogistieke processen altijd op volle kracht. Efficiënt energiebeheer draagt bij aan een stressvrije werkomgeving.

Meer weten over energiemanagement?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.