Stage Call4Service (1)
Online servicemelding

Call4Service

Met onze service-app Call4Service kunt u snel en eenvoudig een servicemelding maken. Zo kunt u een onderhoud of reparatie aanvragen wanneer het u past.

Uw truck is één van uw belangrijkste werkinstrumenten. Bij een defect van uw truck wilt u dan ook snel een oplossing om lange uitvaltijden te vermijden. Een stilstaande truck kan u immers veel geld kosten. Met de gratis service-app van Jungheinrich kunt u - wanneer het u past - een servicemelding registreren.

Het maakt niet uit of u over een grote vloot of over één truck beschikt. Wij koppelen uw vloot automatisch aan uw account waardoor u steeds het overzicht behoudt over uw gehele vloot en u voor eender welke truck een serviceverzoek kunt indienen. 

U W   V O O R D E L E N

Eenvoudige werkwijze

Onze gratis service-app is zeer gebruiksvriendelijk. Installeer de app op uw smartphone, tablet of desktop. Scan de code van uw truck of selecteer het trucktype, voeg een beschrijving en eventueel foto's toe en verstuur uw melding. Zo hebben wij voldoende informatie om met uw vraag aan de slag te gaan en u te contacteren voor een afspraak.

In vijf stappen uw servicemelding doorgeven:


  1. Klik op 'Aanmaken reparatieopdracht' of 'Aanmaken overig/onderhoud'.
  2. Selecteer de juiste truck. De eerste keer dat u de app gebruikt, dient u het serienummer van de truck(s) in te geven. U kunt ook de code op uw truck scannen. Daarna krijgt u een overzicht van uw volledige vloot te zien.
  3. Voeg een beschrijving toe. Leg uit welke foutmelding u op de display van uw heftruck ziet. Voor sommige meldingen hebben we ook de draaiuren van de truck nodig. 
  4. Voeg eventueel foto's toe waarop het probleem of de schade duidelijk zichtbaar is. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om de benodigde servicetijd in te schatten.
  5. Klik op 'Verzenden'. Uw servicemelding wordt naar onze medewerkers verstuurd. Zij contacteren u zo snel mogelijk.

Call4Service proberen? Download de app!

Call4Service is beschikbaar op smartphone, tablet en uw computer of laptop.

D O W N L O A D S

Meer info?

Wilt u meer weten over onze gratis service-app Call4Service?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.