Stage Services 2020

Diensten na verkoop

We doen er alles aan om u te ondersteunen. Jaar na jaar zetten de intralogistieke oplossingen van Jungheinrich steeds meer en meer de standaard op het gebied van kwaliteit en innovatie. Onze experts staan altijd voor u klaar, snel en betrouwbaar.

Intralogistieke processen worden steeds complexer en de uitdagingen worden steeds groter. Toch is er één vaste waarde waarop u altijd kunt vertrouwen: ons sterk team van Jungheinrich klantenservice, support en onderdelen. Wij zijn actief betrokken en nemen uw zorgen weg. Onze op maat geleverde diensten, diverse veiligheids- en trainingsoplossingen en originele onderdelen zorgen ervoor dat uw processen veilig en beschikbaar blijven. En mocht u onverwachts een service-technieker nodig hebben, dan kunt u gebruik maken van de gratis Jungheinrich Call4Service-app.

U zorgt voor uw bedrijf. Wij zorgen voor de rest.

Stilstand behoort tot het verleden.

Uitval- en stilstandtijden zijn vervelend maar vooral ook kostelijk. Onze premium service is bijzonder veelzijdig en perfect aangepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw truck tijdig onderhouden en snel gerepareerd wordt indien nodig.

Van tips tot onderhoud van batterijen

Batterijservice, het checken en vervangen van batterijen, met inbegrip van energie-advies. Jungheinrich biedt u een complete ondersteuning voor uw truck.

Online servicemelding

Met onze service-app Call4Service kunt u snel en eenvoudig een servicemelding maken. Via uw smartphone, tablet of desktop. Zo kunt u een onderhoud of reparatie aanvragen wanneer het u past en wint u kostbare tijd.

Onze belofte

Alleen originele Jungheinrich onderdelen vrijwaren de garantie op waardebehoud van uw truck. Wij zorgen voor een snelle levering.

Bestellen met enkele kliks

Bestel onze originele Jungheinrich onderdelen moeiteloos en comfortabel via Parts Online.

Opleidingen voor elke bestuurder

Wilt u veilig leren rijden, tijdsefficiënt handelen en uw productiviteit verhogen? Dan is onze Drivers Training de beste weg naar een professionele en productieve oplossing. Jungheinrich is uw erkende opleidingspartner en biedt u verschillende trainingen aan.

Meer info?

Wilt u meer weten over onze diensten na verkoop?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.