Stage Services

Diensten

"Aan het werk!“, was het motto van onze oprichter Dr. Friedrich Jungheinrich. En die uitspraak staat tot vandaag symbool voor onze bedrijfscultuur en de hoge kwaliteit van onze service. Alleen wie de dingen aanpakt, neemt verantwoordelijkheid, voor zijn klanten en voor zichzelf. 

Onvervalst partnerschap en ware loyaliteit, daar heeft Dr. Friedrich Jungheinrich ons bedrijf op gebouwd. Deze waarden gelden nu nog steeds en hebben onze hoogte prioriteit. Zowel ten aanzien van onze klanten als van onze leveranciers en onze werknemers. Jungheinrich gaat voor langdurige, duurzame en oprechte relaties. Die worden gedragen door een breed spectrum aan serviceproducten en oplossingen, waar u flexibel en individueel uit kunt kiezen. 

Wij zijn momenteel goed voor een servicegraad van 98% en bepalen daarmee de norm in onze branche. Ons servicenet omvat wereldwijd meer dan 4.700 gekwalificeerde klantenservicemonteurs. Zo kunnen wij overal binnen de kortst mogelijke tijd bij u ter plaatse zijn.

Naast truck- en systeemservices bieden wij u ondersteuning en advies bij de analyse van uw logistieke behoeften en de optimalisatie van uw logistieke systeem (bijvoorbeeld materiaalstroom, beheer van uw vloot of uw opslagsysteem). Even belangrijk zijn voor ons de werkomgevingen en de taken van uw werknemers. Daarom bieden wij ook uitgebreide opleidingen, waar wij al onze ervaring en oplossingscompetentie in overbrengen. Ze gaan van bestuurder- en orderverzamelopleidingen over opleidingen in batterijmanagement tot veiligheidsopleidingen.

Op één ding kunt u steevast rekenen: Jungheinrich levert u precies dat serviceproduct dat u nodig heeft om succes te boeken. Of u nu een groot of een klein bedrijf bent. En dat overal ter wereld met dezelfde topkwaliteit.

Klantenservice met meerwaarde

Uitval- en stilstandtijden zijn vervelend maar vooral ook kostelijk. Onze premium service is bijzonder veelzijdig en perfect aangepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw techniek soepel en betrouwbaar werkt.

Altijd maximaal vermogen

Batterijservice, vervangbatterijen en laderservice. Jungheinrich biedt een complete service voor uw elektrische trucks. Zo blijft uw magazijnlogistiek duurzaam in beweging.

Online servicemelding

Met onze service-app Call4Service kunt u snel en eenvoudig een servicemelding maken. Via uw smartphone, tablet of desktop. Zo kunt u een onderhoud of reparatie aanvragen wanneer het u past en wint u kostbare tijd.

Onze belofte

Alleen originele Jungheinrich-onderdelen vrijwaren de garantie op waardebehoud van uw truck. Wij zorgen voor een snelle levering.

Opleidingen voor elke bestuurder

Wilt u veilig leren rijden, tijdsefficiënt handelen en uw productiviteit verhogen? Dan is onze Pro Drive Training de beste weg naar een professionele en productieve oplossing. Met ons erkend opleidingscentrum bieden wij alle mogelijke trainingen aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven.