Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures

Diensten na verkoop

Intralogistieke processen worden steeds complexer en de uitdagingen worden steeds groter. Toch is er één vaste waarde waarop u altijd kunt vertrouwen: ons sterk team van Jungheinrich klantenservice, support en onderdelen. Wij zijn actief betrokken en nemen uw zorgen weg. Onze op maat geleverde diensten, diverse veiligheidsoplossingen en originele onderdelen zorgen ervoor dat uw processen veilig en beschikbaar blijven. 

U zorgt voor uw bedrijf. Wij zorgen voor de rest.

Onderhoud en reparatie van heftrucks Jungheinrich

Heftruck service - Reparatie van heftrucks

Wij maken de reparatie van heftrucks eenvoudig! Wij maken een einde aan kostbare stilstandtijden en bij elk service probleem zorgen wij ervoor dat uw heftrucks snel weer volledig kan functioneren. Dankzij ons Jungheinrich Service netwerk is één telefoontje voldoende en een deskundige Jungheinrich service technieker is onderweg naar u om u een eersteklas heftruck service te bieden.

Voordelen:

 • Fouten worden sneller verholpen door goed opgeleide Jungheinrich klantenservicemonteurs.
 • Minimale stilstandtijd dankzij snelle onderdelenvoorziening voor vorkheftrucks.
 • Kortste reactietijden door een omvangrijk, wereldwijd Jungheinrich Servicenetwerk.
 • Permanent hoge beschikbaarheid van de heftrucks dankzij regelmatige vorkheftruckservice.
 • Premium service met productiecompetentie.

Wij reageren niet alleen snel op noodzakelijke reparaties, maar stellen ook alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw heftrucks altijd productief blijven. Wij voeren regelmatig onderhoud uit om de levensduur, de beschikbaarheid en de veiligheid van uw heftrucks te verhogen en ervoor te zorgen dat grote schade gewoonweg niet kan gebeuren.

En daar houdt het niet op: Wij voeren ook alle vereiste veiligheidsinspecties uit op uw heftrucks. Wij ondersteunen u ook bij het beschermen van uw investeringen, bijvoorbeeld met onze gekwalificeerde rekkeninspecteurs. Zo beschermen we u tegen risico's die kunnen ontstaan door beschadigde magazijnuitrusting.

Afhankelijk van uw behoeften kunt u gebruik maken van ons brede aanbod aan Jungheinrich Diensten. Of u sluit gewoon een op uw behoeften toegesneden full service contract met ons af. Zo houdt u een duidelijk overzicht over de kosten van uw trucks en houdt u uw uitgaven stevig in de hand.

Heftruck onderdelen

Originele onderdelen Jungheinrich

Dag in, dag uit stellen onze medewerkers alles in het werk om u snel en betrouwbaar te voorzien van originele Jungheinrich onderdelen. Ons onderdelencentrum in Kaltenkirchen bij Hamburg is het kloppende hart van ons wereldwijde logistieke netwerk. Optimale processen en een wereldwijd distributienetwerk zorgen ervoor dat onderdelen binnen de kortst mogelijke tijd op elke locatie beschikbaar zijn.

Meer dan 100.000 originele heftruckonderdelen, die meestal meer dan 10 jaar leverbaar zijn, liggen hier klaar om bij u op locatie in gebruik te worden genomen. Met Jungheinrich Parts Online kunt u elk gewenst reserveonderdeel eenvoudig bestellen, 24 uur per dag en waar u zich ook bevindt. Eén klik en het door u gewenste reserveonderdeel is naar u onderweg.

Binnen Europa bieden wij ook levering 's nachts. De Jungheinrich onderdelen worden 's nachts direct naar onze servicemonteurs ter plaatse gebracht, zodat ze de volgende ochtend al bij u zijn. U zult merken dat ons logistiek concept loont. Met een beschikbaarheid van reserveonderdelen van 98,5% bieden wij u maximale beschikbaarheid voor uw trucks en minimale responstijden.

Voordelen:

 • 98,5% beschikbaarheid van heftruckonderdelen.
 • Kortste responstijden door nachtelijke expreslevering binnen Europa.
 • Originele reserveonderdelen betekent dat heftrucks, geautomatiseerde systemen en magazijnapparatuur hun waarde behouden.
 • Meer dan 100.000 originele reserveonderdelen zijn over het algemeen tot 10 jaar leverbaar.
 • Originele onderdelen betekent dat u in aanmerking blijft komen voor garantieclaims.

Kiest u voor originele Jungheinrich onderdelen, dan geniet u niet alleen van een perfecte logistiek, maar ook van topkwaliteit en veiligheid. Want alleen een gecertificeerd origineel onderdeel met kennis van de fabrikant biedt u maximale betrouwbaarheid en garandeert dat uw trucks of logistieke systeem hun waarde behouden. 

Hololense Forklift Service

Service en support voor geautomatiseerde systemen en magazijninrichtingen

Het maakt niet uit waar, het maakt niet uit wanneer - onze Jungheinrich Service en Support voor geautomatiseerde systemen en magazijninrichtingen is er voor u. Wij doen ons uiterste best om uw installatie op een constant hoog niveau te laten functioneren.

Wij bieden u onze individuele Jungheinrich Service- en Supportpakketten naar behoefte aan, om u maximale kostenbeheersing en transparantie te garanderen. Met verschillende servicepakketten zoals flex services, interval services, premium services en materiaalbeheer, alsmede individuele supportniveaus, zorgen wij voor een probleemloze werking en een langere levensduur van uw systemen.

Voordelen:

 • Hoge procesbetrouwbaarheid door gegarandeerde systeembeschikbaarheid.
 • Maximale kostenzekerheid en transparantie door individuele Jungheinrich Service en Support aanbiedingen.
 • Veel tijdsbesparing door de nauwe samenwerking van support en service.
 • Langere levensduur van het systeem door regelmatige vorkheftruckservice met inspectie en onderhoud.
 • Verhoogde prestaties - u heeft meer tijd voor uw core business.

Wij zijn actief betrokken bij storingen en zorgen ervoor dat uw geautomatiseerde systemen en magazijnapparatuur snel weer werken. Dit kunnen wij doen omdat onze specialisten op alle gebieden als een team voor u aan de slag gaan:

Ofwel lossen onze software-experts van de centrale support het probleem op via toegang op afstand, ofwel is een van onze speciaal opgeleide techniekers in een mum van tijd bij u ter plaatse, dankzij ons uitgebreide servicenetwerk.

Onze centrale ondersteuningsdienst biedt u ook hulp bij WMS- en besturingssystemen, automatisch geleide voertuigen en radiodata- en IT-systemen. Wij verzekeren u altijd van de beschikbaarheid van uw systeem wanneer u maar wilt.