Call4Service
Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage SAFEwalk

SAFEwalk

De toenemende complexiteit en dynamiek van magazijnprocessen zorgt voor een verhoogd risicopotentieel in het magazijnbeheer. Met de SAFEwalk van Jungheinrich kunt u doelgericht de veiligheid in uw magazijn over de hele lijn verbeteren, en zowel kosten als middelen besparen.

Competent veiligheidsadvies

Aangezien het niet volstaat enkel rekening te houden met bepaalde gevarenzones, hanteren wij met de SAFEwalk een op de totaliteit gerichte aanpak, waarmee wij alle relevante veiligheidsaspecten afdekken. Tijdens een rondgang door uw magazijn nemen speciaal geschoolde Jungheinrich-werknemers samen met uw veiligheidsverantwoordelijke de volgende aspecten nauwkeurig onder de loep:

  • Kwalificatie en geschiktheid van de truckchauffeurs.
  • Uitrusting en gebruik van de vloertransportmiddelen.

  • De complete magazijnomgeving.

Aan de hand van onze genormaliseerde checklists worden mogelijke veiligheidshiaten op betrouwbare wijze blootgelegd. Vervolgens krijgt u waardevolle aanbevelingen over de optimalisering van uw magazijnomgeving. Naargelang van de magazijnomvang duurt de SAFEwalk 2 tot 3 uur. De werking van uw magazijn wordt hierdoor niet beïnvloed en kan ongestoord worden voortgezet.

Stage SAFEwalk (1)

De voordelen voor uw bedrijf:

  • Meer veiligheid voor de werknemers.
  • Meer efficiëntie dankzij kortere stilstandtijden en onderbrekingen.
  • Grotere klanttevredenheid dankzij minder schade aan goederen.

  • Langdurige kostenzekerheid dankzij preventieve aanpak.

U wilt na de SAFEwalk de veiligheid voor uw werknemers, machines en magazijninrichtingen verhogen? Dan staat Jungheinrich u daarbij natuurlijk terzijde, van de planning tot de implementatie. Wij geven u graag advies.