Stage Batterijen & laders
Altijd maximaal vermogen

Energiemanagement

Batterijservice, vervangbatterijen en laderservice. Jungheinrich biedt een complete service voor uw elektrische trucks. Zo blijft uw magazijnlogistiek duurzaam in beweging.

Elektrisch aangedreven trucks moeten permanent stroom hebben om uw magazijn kostenefficiënt te runnen. Daarom bieden wij een uitgebreid servicepakket voor uw vloot van elektrische trucks: van de beschikbaarstelling van reserve- of huurbatterijen over gebruikstips en toestandcontroles per batterijcheck tot batterij-onderhoud. De Jungheinrich-laderservice zorgt voor de controle en vrijwaring van de functionaliteit van uw laders, zodat uw batterijen tijdens de laadcycli geen schade oplopen en ook op lange termijn 100% inzetbaar zijn.

Batterijservice

Voor langdurig constante prestaties heeft u de juiste energieleverancier nodig. Met ons zit u wat dat betreft veilig. Voor vervangings- of huurbatterijen, of met vragen omtrent het gebruik daarvan, bent u bij ons in goede handen. Van een toestandcontrole door middel van een batterijcheck, over een batterijreiniging tot een regelmatig batterijonderhoud hebben wij de geschikte producten voor u in ons aanbod.

Laderservice

Neemt u ook liever het zekere voor het onzekere? Dan is onze veiligheidsservice voor batterijladers echt iets voor u!

Met onze veiligheidsservice weet u altijd zeker dat u de ongevalpreventievoorschriften (UVV) en de voorschriften van de beroepsvereniging (bijvoorbeeld DGUV voorschrift 68) naleeft. Want naast de technische controle zorgen wij ook voor de controle en naleving van de keuringsintervallen en al de daarmee samenhangende administratieve taken.
Geniet van de voordelen van onze werkingscontrole volgens DGUV voorschrift 3 en VDE 0701/02:

  • Maximale veiligheid voor alle gebruikers
  • Tijdige naleving van alle voorschriften
  • Langdurige investeringszekerheid voor truck, batterij en lader
  • Keuringssticker
  • Gedetailleerd controleverslag

Uw voordelen

  • Fabrikantcompetentie
  • Verlenging van de levensduur van uw batterijen en laders
  • Verhoging van de veiligheid en performance van uw truck

Content Energiemanagement

Energieadvies ter plaatse

Indien gewenst werkt onze gekwalificeerde expert een optimaal op uw behoeften afgestemd energieconcept uit.
Voor een eenvoudige en efficiënte overschakeling van uw voertuigpark op onze lithium-ionbatterijen en -laadtechniek komt een van onze energie-experts desgewenst bij u ter plaatse voor een op de totaliteit gericht energieadvies. Dat omvat naast een analyse van de bestaande systemen en processen ook de uitwerking van energieprofielen en laadconcepten voor het optimaliseren van uw totale energiebalans. 

Individueel advies
Plannen, ontwerpen en realiseren: onze deskundige adviseurs staan u in alle fasen van de omschakeling met raad en daad ter zijde. Van het achteraf uitrusten van een enkel voertuig tot de omschakeling van complete voertuigparken met tussenlading bij meerploegenstelsels. Wij bieden u een oplossing op maat. Profiteer van het gebalde vermogen van onze lithium-iontechnologie. Overtuig uzelf. 

Meer info?

Wil u meer weten over energiemanagement?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.