Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Onderhoud
Langere levensduur van uw trucks

Onderhoud van trucks

Het regelmatig onderhouden van uw truck verlengt de levensduur van uw truck en voorkomt schade of stilstand op een later moment. Met de Jungheinrich service hoeft u zich hier niet om te bekommeren en kunt u deze taak toevertrouwen aan professionals.

De servicewagens onze techniekers zijn ingericht met alle benodigde gereedschap Onderhoud Jungheinrich trucks

De servicewagens van onze techniekers zijn volledig uitgerust met modern gereedschap en hebben de meeste Jungheinrich-onderdelen aan boord. Een onderdeel niet op voorraad? Dankzij nachtlevering vanuit ons magazijn in Duitsland ligt het benodigde onderdeel de volgende ochtend al klaar om geïnstalleerd te worden.


U W   V O O R D E L E N

Keuze uit verschillende onderhoudsformules

Wij bieden twee verschillende service overeenkomsten aan: Preventief Onderhoud en Full Service. Het maakt niet uit welke overeenkomst u kiest: de heftruck service van Jungheinrich verzekert u van een betrouwbare en veilige truck.

Met een service overeenkomst profiteert u van regelmatig onderhoud. Onze techniekers controleren uw heftruck op vaste momenten en kunnen zo versleten of beschadigde onderdelen op tijd vervangen. Zo bent u stilstand of onverwachte reparaties een stap voor.

Onze service overeenkomsten zijn op maat naar wens aan te passen en uit te breiden met optionele voordelen. Neem contact met ons op om een service overeenkomst op uw bedrijfsvoering af te stemmen.


S E R V I C E   O N L I N E   A A N V R A G E N   V I A   O N Z E   A P P

Met Call4Service kunt u snel en eenvoudig een servicemelding maken. Vraag een onderhoud of reparatie aan wanneer het u past.


Meer weten over onze onderhoudsformules? 

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.