Over ons

Efficiënte processen zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf. Daarom hebben we bij Jungheinrich van intralogistiek onze passie gemaakt. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten en kunnen genieten van de meest kostenefficiënte producten, systemen en diensten.

Jungheinrich is een wereldwijd toonaangevende provider van oplossingen voor alle mogelijke intralogistieke behoeften. Al meer dan 60 jaar stellen wij de eisen en wensen van onze klanten daarbij centraal. Wij leveren wat u nodig heeft. Wanneer en waar u het nodig heeft. Alles uit één hand.

Meer weten

Werken bij Jungheinrich betekent werken bij een dynamische onderneming. Daarnaast heerst bij ons nog de collegiale sfeer van een familiebedrijf. Je krijgt hier volop kansen om je verder te ontwikkelen, voor welke functie je ook solliciteert.

Meer weten

Wij informeren u graag over de activiteiten en vernieuwingen van Jungheinrich. Zo bent u steeds op de hoogte van de laatste evoluties.

Meer weten

Thema’s zoals veiligheid, efficiëntie, lithium-ion technologie en digitalisering beroeren de wereld en onze branche. Leer onze visie over en oplossingen voor deze actuele thema’s kennen.

Meer weten