Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures

Over ons

Efficiënte processen zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Daarom hebben we bij Jungheinrich van intralogistiek onze passie gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u uw voordeel kunt doen met de meest rendabele producten, systemen en diensten. Afgestemd op uw behoeften, ongeacht de sector waarin u actief bent of uw bedrijfsgrootte.

Bij Jungheinrich bieden wij u een antwoord op uw logistieke vraagstukken wat betreft intern transport en opslagsystemen. Met ruim 250 medewerkers en een verkoop- en service-organisatie in België zorgen wij voor de nodige adviesverlening en ondersteuning.

Jungheinrich is één van de meest succesvolle intralogistieke bedrijven ter wereld. Werken bij Jungheinrich betekent werken in een dynamische omgeving waar mensen volop kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen.

Wij informeren u graag over de activiteiten en vernieuwingen van Jungheinrich. Zo bent u steeds op de hoogte van de laatste evoluties.

Heeft u een vraag over één van onze producten of diensten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Verantwoordelijkheid nemen

Lees meer over onze inzet voor de bescherming van de mensenrechten en de naleving van de wetgeving inzake veiligheid op het werk.

Meer weten over Jungheinrich?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.