Call4Service
Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Magazijnkraan voor pallettenmagazijn Jungheinrich
MAXIMALE DOORVOERPRESTATIES

Magazijnkranen voor pallettenmagazijn

Opslag en ophalen met hoge snelheid en uiterste nauwkeurigheid zijn cruciaal in een geautomatiseerd pallettenmagazijn. Topprestaties en optimaal ruimtegebruik zijn alleen te realiseren met machines die naadloos aansluiten in uw magazijn.

Prestaties optimaliseren

Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal als u de best mogelijke goederendoorvoer wilt bereiken. Geautomatiseerde pallettenmagazijnen bewijzen het best hun voordelen bij de opslag en handling van een groot volume goederen in meerploegendienst (24/7) en/of in een beperkte ruimte. Stellingen, software en bedieningsapparatuur moeten naadloos op elkaar aansluiten. U kunt voor de planning en implementatie van uw automatische pallettenmagazijn u laten bijstaan door een ervaren Jungheinrich expert.


Jungheinrich magazijnkraan tussen magazijnrekken

Magazijnkraan voor palletten STP

  • Hoogteklasse: tot 45.000 mm
  • Capaciteit: tot 7.500 kg
  • Maximale ganglengte: 110 m
  • Omgevingstemperatuur: tot -35°C


Optimaal ruimtegebruik

Geautomatiseerde pallettenmagazijnen kunnen worden ontworpen als geïnstalleerde faciliteiten of als vrijstaande silo-opslagplaatsen tot 45 meter hoog, waardoor het ruimtegebruik uiterst hoog is. De opslagplaatsen voor palletten, laadkisten en individuele draagsystemen zijn bestand tegen lasten tot 7,5 ton. In configuraties met één, twee of meer diepten bieden deze magazijnen opslagplaatsen voor vrijwel alle soorten goederen. Bovendien zijn de magazijnen geschikt als opslag met standaard, gecontroleerde of diepvries (tot -35°C) temperaturen.

Versnellen van uw goederenstroom

Speciale en snelle magazijnkranen zorgen voor het snel opslaan en ophalen van uw goederen in uw automatische pallettenmagazijn. Met een capaciteit tot 7,5 ton verplaatsen de kranen zich snel en nauwkeurig - en bieden ze maximale energie-efficiëntie. Zo haalt u met magazijnkranen het maximale uit uw geautomatiseerde pallettenmagazijn.

Uiterst flexibel

In tegenstelling tot magazijnkranen met vaste gangen, bewegen en bedienen de curve going magazijnkranen meerdere gangen. Daardoor kunt u de volledige capaciteit van uw magazijn benutten. Voor topprestaties kunnen meer eenheden in uw opslagsysteem worden geïntegreerd. Het gangwisselsysteem zorgt daarbij voor een snelle en betrouwbare verplaatsing van uw magazijnkranen. Bijgevolg hoeft u geen rekening te houden met additionele kosten zoals bewakingselementen, seinhuizen, veiligheidsvoorzieningen of hulpuitrusting in verband met spoorwissels. 

Automatisch pallettenmagazijn als totaaloplossing

Ongeacht of u zich richt op inkomende of uitgaande goederen, op stellingen, diverse stations of transportbanden, Jungheinrich analyseert uw individuele transportstructuren om de geschikte oplossing te vinden om uw processen te optimaliseren. Vervolgens ontwerpen we samen de ideale oplossing van uw automatisch pallettenmagazijn.



Meer weten over onze magazijnkraan voor pallettenmagazijnen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.