Stage Automatische opslagsystemen

Automatische opslagsystemen

Automatische pallet- of kleingoedmagazijnen verenigen reksysteem, software en machines tot een compact opslagsysteem. Dat vergt een maximale dynamiek en precisie – bij een optimale energie-efficiëntie. Als alles perfect op elkaar is afgestemd, betaalt de automatische oplossing zich snel terug. 

Meer performance, flexibiliteit en toekomst

Korte bestelcycli, geringere partijgrootten, kortere levertijden: automatische magazijnen verschaffen antwoorden op de gestegen markteisen. Uw voordeel: grotere doorvoercapaciteit, meer snelheid en veiligheid in de materiaalstroom en een vanzelfsprekende omgang met verschillende ladingsdragers.

Efficiënte kleingoedopslag

In het automatische kleingoedmagazijn (AKL) bepalen snelheid en nauwkeurigheid bij een optimale energie-efficiëntie het prestatievermogen. Het reksysteem, de software, de aangesloten transporttechniek en de magazijnkraan als hoofdbestanddeel van de installatie werken daarbij perfect samen. 

Individueel, behoeftengericht en flexibel

Wat de opslag van kleine goederen betreft, bestaan er afhankelijk van de toepassing verschillende opties. Samen met u vinden wij voor elk van uw toepassingen een oplossing.