Call4Service
Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Zubehör
VOOR HEFTRUCKS EN OPSLAGSYSTEMEN

Accessoires

Op Parts Online, de onderdelen webshop van Jungheinrich, kunt u alle soorten accessoires bestellen, waaronder hoogwerkers, hydraulische hefplatforms, transpalletten, heavy-duty rekken, stapelbakken en nog veel meer.

Bij Jungheinrich vindt u een ruime keuze aan reserve- en slijtageonderdelen voor intern transportmaterieel om onderhoud en reparaties te vergemakkelijken. 

Parts Online biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige originele onderdelen en accessoires voor Jungheinrich trucks en geautomatiseerde componenten. Het platform is intuïtief ontworpen en maakt eenvoudige navigatie mogelijk, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Gedetailleerde productbeschrijvingen en aanbevelingen helpen u de juiste onderdelen te kiezen en ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten op uw behoeften.

Uw voordelen: 

  • Grote selectie hoogwaardige originele reserveonderdelen en accessoires
  • Gedetailleerde productbeschrijvingen en aanbevelingen voor uw behoeften
  • Uitstekende beschikbaarheid
  • Gebruiksvriendelijke interface, eenvoudige navigatie
  • 24 uur per dag beschikbaar voor flexibel en tijdig bestellen
  • Snelle levering

Eenvoudig, snel en efficiënt: Bestel 24 uur per dag Jungheinrich onderdelen. Registreer u nu in onze webshop en profiteer van talrijke voordelen.

De snelste manier om service aan te vragen
 

Jungheinrich Call4Service 

Met het gratis Call4Service platform kunt u op elk moment contact opnemen met de After Sales Service van Jungheinrich! Meld stilstand en storingen snel en eenvoudig vanaf uw computer of smartphone.