Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Campagne Enkel het beste
Transpalletten en stapelaars van Jungheinrich

Enkel het beste.

Als het over magazijntoestellen gaat, weet u hoe belangrijk efficiëntie en gebruiksgemak zijn. Toegevingen doen is dan ook niets voor u. U kiest enkel het beste. De elektrische transpalletten en stapelaars van Jungheinrich. Elke dag opnieuw.

Wie aan Jungheinrich denkt, denkt aan betrouwbare producten, doordachte oplossingen en innovaties met een echte meerwaarde. Jungheinrich staat voor Duitse kwaliteit, een goede service en meer dan 65 jaar ervaring. Als enige intralogistieke leverancier in de sector ontwikkelt Jungheinrich bovendien zelf haar trucks, rekken, batterijen en laders. Met onze producten en diensten zorgen we ervoor dat uw dagelijkse magazijnactiviteiten optimaal kunnen verlopen en u steeds kunt rekenen op het allerbeste materiaal. 

Waarom kiezen voor Jungheinrich?

  • Jungheinrich is een totaalleverancier met meer dan 65 jaar ervaring.
  • Uitgebreid productassortiment met meer dan 600 truckvarianten. U vindt ongetwijfeld de geschikte truck voor uw toepassing.
  • Uw truck zal een hoge restwaarde hebben (return-on-investment).
  • U kunt rekenen op een professionele en snelle heftruck service en originele Jungheinrich onderdelen.
  • Quasi alle Jungheinrich trucks zijn ook beschikbaar met een lithium-ion batterij.

Op zoek naar een nieuwe elektrische transpallet of stapelaar? Neem contact met ons op en onze Jungheinrich experten helpen u graag verder met deskundige advies. Zo vindt u snel de geschikte truck voor uw toepassing en budget.

Beste elektrische transpallet Jungheinrich
Content All New ERD 220i - Duolift

Waarom kiezen voor een elektrische transpallet van Jungheinrich?

Lange levensduur van truck door robuuste stalen constructieBeschikbaar als meeloop transpallet, met staplatform of met zitplaatsOngehinderd zicht op de vorken door lage batterijkapWeinig ruimteverlies in vrachtwagens dankzij korte voorbouw
Precies manoeuvreren met kruipgangschakelaar bij disselboom in verticale standStabiele verplaatsing van transpallet door proTRAClink technologie tussen steunwielen waardoor schade aan steunwielen voorkomen wordtTot 25% lager energieverbruik in vergelijking met vergelijkbare transpalletten


Waarom kiezen voor een elektrische stapelaar van Jungheinrich?

Lange levensduur van truck door robuuste stalen constructieBeschikbaar als meeloop stapelaar, met staplatform of met zitplaatsSnel laden dankzij geïntegreerde lader
Verschillende hef- en bouwhoogten mogelijk dankzij twee- en drievoudige mastenVrij zicht langs smalle monomast of transparante mastbekledingHogere productiviteit dankzij mogelijkheid om twee palletten tegelijk op te nemen (duolift stapelaar)

Niet zeker welke elektrische transpallet of stapelaar het meest geschikt is voor uw toepassing?

We adviseren u graag! Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.


Meer weten over de elektrische transpalletten en stapelaars van Jungheinrich?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.