Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Rekken (1)
Reksystemen van Jungheinrich

Meer dan 60 jaar rekexpertise

Een optimaal ontworpen rek vormt de ruggengraat van uw magazijn. Eenmaal opgesteld moet het niet alleen lasten dragen maar ook aan veranderingen weerstaan. Een toekomstgerichte planning is daarom het allerbelangrijkste.

Bij Jungheinrich vertrouwen wij dan ook al meer dan 60 jaar op eigen ontwikkelingen, individuele oplossingen en de hoogste kwaliteit. Met een ruim assortiment voor de opslag van palletten, bakken, planken, dozen en lange goederen zorgen wij ervoor dat alles veilig wordt opgeslagen en altijd binnen handbereik is. Klanten uit de hele wereld en uit verschillende branches vertrouwen op onze systemen om de successen aan elkaar te rijgen.

Content rekken

Optimaal voorbereid.Van planning tot naverkoop.

Uw magazijn heeft een solide basis nodig om zichzelf te overtreffen. Daar zorgt onze unieke aanpak voor. Voor ons Jungheinrich-pallettenrek definiëren productontwikkelaars en statistici de vereisten voor het toekomstige systeem en nemen ze het technisch ontwerp op zich. Vervolgens plannen en ontwerpen wij een oplossing op uw maat. Een oplossing waarvan slechts één exemplaar bestaat. Indien u dit wenst begeleiden wij u ook achteraf met de jaarlijkse inspectie. Zo krijgt u alles uit één deskundige hand.

Grondig gekeurd

Tijdens interne en onafhankelijke testprocedures wordt het draagvermogen van elk pallettenrek van Jungheinrich gecontroleerd. Onze eigen testbanken in de productielijnen staan garant voor een constant hoge kwaliteit.

Systeemcompetentie uit één hand Op de totaliteit gerichte magazijnplanning uit één hand.

Allesomvattende magazijnplanning is onze kerncompetentie. Dit betreft niet alleen rekken, maar ook vloertransportmiddelen, magazijnkranen en natuurlijk de juiste magazijnsoftware. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd en uitbreidbaar intralogistiek systeem dat altijd volgens de recentste normen functioneert.


Meer weten over reksystemen?

Bel ons op 016 39 87 20
Of mail ons op LogisticSystems@jungheinrich.be


Content rekken (1) Een toekomstgericht reksysteemis gebaseerd op samenwerking

Een magazijn plant u niet elke dag. Daarom moet het worden gedaan door mensen die vooruit in de toekomst denken en graag grondig werk afleveren. Zoals de ontwikkelaars van ons eerste rek “Hubertus”, dat vandaag nog altijd perfect dienst doet in een aantal magazijnen. De Jungheinrich-experts van nu doen het niet anders: vanaf het eerste idee tot de realisatie staan aan uw zij. Ze analyseren uw processen en ontwikkelen op basis van die analyse een statisch en economisch duurzaam rekconcept. Uw concept, waarvan er geen tweede bestaat in de wereld. Tijdens de implementatie zijn ze ter plaatse en zorgen ze voor de nauwkeurige realisatie van de kwaliteitsspecificaties.


Content rekken (3) Onze verantwoordelijken voor gecertificeerde kwaliteit

Eenmaal uw reksysteem geplaatst is, zorgen wij voor een constante kwaliteit en veiligheid in uw magazijn. Op uw vraag voert één van onze 120 gecertificeerde inspecteurs de volgens DIN EN 15635 voorgeschreven jaarlijkse inspectie bij u uit. Als er iets ontbreekt, kunt u meteen de originele reserve-onderdelen bestellen, om kostbare tijd te winnen.


Content rekken (4)

Voor elke brancheunieke oplossingen in voorraad

De wereld van de intralogistiek wordt steeds complexer. Branchespecifieke oplossingen zijn ons antwoord daarop. Bij Jungheinrich vindt u niet alleen een ruim productgamma voor elke vereiste. U treft er ook branchedeskundigen, die uw markt door en door kennen en op maat gemaakte concepten uit één hand ontwikkelen. Zo verhoogt u uw efficiëntie en productiviteit en blijft u de concurrentie altijd een reklengte voor.

Meer weten over reksystemen?

Bel ons op 016 39 87 20
Of mail ons op LogisticSystems@jungheinrich.be