Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Jungheinrich Ziegler
Persbericht - 31/03/2022

Jungheinrich en Ziegler gaan samenwerking aan

Vanaf 1 april 2022 zullen Jungheinrich en Ziegler samenwerken voor het nationale transport van Jungheinrich in België en Luxemburg. De coöperatie omvat zowel het transport van nieuwe, occasie als huurtrucks.

Harm de Vries, Managing Director van Jungheinrich NV, licht de keuze voor Ziegler toe: “Bij het kiezen van een nieuwe transportfirma zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We waren op zoek naar een transporteur die - net als Jungheinrich - kwaliteit en een goede service voorop stelt. Die partner hebben we in Ziegler gevonden. Ook de flexibiliteit die Ziegler aan de dag legt om onze trucks snel bij onze klanten te krijgen, weten we te waarderen.

Ook bij Ziegler zijn ze tevreden met de samenwerking. Xavier Vanwynsberghe, Corporate Key Account & Sales Director Ziegler BeLux, reageert: “Bij Ziegler zijn we verheugd om voortaan deel uit te maken van de customer journey die Jungheinrich aan zijn klanten wil bieden. Met Jungheinrich als partner wordt onze deskundigheid in het vervoer van specifieke producten bovendien opnieuw verruimd. We zullen er dan ook alles aan doen om van dit partnership een succes te maken.”

Over Ziegler
Ziegler, opgericht in 1908 met hoofdkantoor in Brussel, is een toonaangevende wereldwijde logistieke dienstverlener. Met meer dan3.200 werknemers wereldwijd exploiteert Ziegler een netwerk met
154 vestigingen in meer dan 15 landen en partnerbedrijven in nog eens 80 landen. In tegenstelling tot grote wereldwijde transportconcerns die industrialiseringsgericht werken, heeft Ziegler zich er altijd toe verbonden een familiebedrijf te blijven. Dit geeft Ziegler een flexibiliteit die het bedrijf in staat stelt diensten op maat aan te bieden.
 


NAAR OVERZICHT PERSBERICHTEN