Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Rekken (1)
Magazijnrekken van Jungheinrich

Ruggengraat van uw magazijn: vakmanschap en staal

Een optimaal ingepland rek vormt de ruggengraat van uw magazijn. Eénmaal geplaatst, moet het niet alleen maar lasten dragen maar ook aan veranderingen kunnen weerstaan. Een toekomstgerichte planning is daarom een allesomvattende planning.


Wij bij Jungheinrich vertrouwen al meer dan 60 jaar op onze eigen ontwikkelingen, op individuele oplossingen en op de beste kwaliteit. Met een breed assortiment voor de opslag van palletten, bakken, planken, dozen en lange goederen zorgen wij ervoor dat alles veilig opgeslagen en altijd binnen handbereik is. Klanten uit de hele wereld en uit verschillende branches vertrouwen op onze systemen om successen te boeken.

Content rekken

Perfect geplaatst. Van planning tot naverkoop.

Uw magazijn heeft een solide basis nodig om zichzelf te overtreffen. Daarvoor zorgt onze unieke aanpak. Voor onze Jungheinrich palletstellingen definiëren productontwikkelaars en statistici de vereisten voor het toekomstige systeem en wordt het technisch ontwerp uitgevoerd. Vervolgens plannen en projecteren wij een oplossing voor u op maat. Een unieke oplossing die u dus geen tweede keer zal zien. Indien u dit zou wensen, kunnen wij u ook achteraf begeleiden bij de jaarlijkse inspectie. Zo krijgt u alles uit de hand van één expert.

Grondig gekeurd

Tijdens interne en onafhankelijke testprocedures wordt elke palletstelling van Jungheinrich getest. Onze eigen testbanken in onze productiefaciliteiten zorgen voor een constante hoge kwaliteit.

Systeemcompetentie uit één hand Allesomvattende magazijnplanning uit één hand

Allesomvattende magazijnplanning is onze kerncompetentie. Hierbij gaat het niet alleen om stellingen, maar ook om trucks, magazijnkranen en natuurlijk de juiste magazijnsoftware. Zo ontstaat een perfect op elkaar afgestemd en uitbreidbaar intralogistiek systeem dat altijd volgens de nieuwste normen functioneert.


Content rekken (1) Samen uw magazijnrekken plannen

Een magazijn plant u niet elke dag. Daarom bent u afhankelijk van mensen die ver in de toekomst denken en graag fundamenteel werk leveren. Zoals de ontwikkelaars van ons eerste stelling 'Hubertus', dat vandaag de dag nog steeds uitstekend functioneert in heel wat magazijnen. De Jungheinrich experts van nu doen het niet anders: van het eerste idee tot aan de realisatie staan ​​zij aan uw zijde. Ze analyseren uw bedrijfsproces en ontwikkelen op basis hiervan een economisch duurzaam rekkenconcept. Uw concept, dat uniek is en u geen tweede keer zal zien. Tijdens de realisatie zijn onze experts ter plaatse en besteden ze aandacht aan de nauwkeurige uitvoering van de kwaliteitsspecificaties.


Content rekken (3) Onze verantwoordelijken voor gecertificeerde kwaliteit

Zelfs wanneer uw rekkenoplossing geplaatst is, zorgen wij voor constante kwaliteit en veiligheid in uw magazijn. Indien u dit zou wensen, kan één van onze gecertificeerde inspecteurs bij u ter plaatse de jaarlijkse inspectie uitvoeren die is voorgeschreven volgens DIN EN 15695. Als iets ontbreekt, kunt u meteen de originele onderdelen bestellen. Dat bespaart u kostbare tijd.


Content rekken (4) Voor elke branche unieke oplossingen

De wereld van de intralogistiek wordt steeds complexer. Branchespecifieke oplossingen zijn ons antwoord daarop. Bij Jungheinrich vindt u niet alleen een ruim assortiment van producten voor elke vereiste. U treft er ook sectordeskundigen met heel wat knowhow die op maat gemaakte concepten uit één hand ontwikkelen. Zo verhoogt u uw efficiëntie en productiviteit en bent u de concurrentie altijd een stap voor.


6 vragen aan Marco Harder

Hoofd Technologie & Productontwikkeling Jungheinrich

Van Carglass hebben we de vraag gekregen een opslagoplossing te zoeken voor haar nieuw Europees Distributiecentrum. Jungheinrich had de perfecte oplossing.

Meer weten


Meer weten over onze magazijnrekken?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.