Stage Miniload

Magazijnkranen kleingoed

Korte cyclustijden, rechtstreekse toegang tot ieder artikel, hoge overslagcapaciteit en optimale ruimtebenutting: Onze automatische kleingoedmagazijnen zijn dé oplossing voor opslag van grote hoeveelheden kleine artikelen waarbij tegelijk de hoogste eisen worden gesteld aan goederendoorvoercapaciteit. 

Efficiënte systematische kleingoedopslag

Met een automatisch kleingoedmagazijn (AKL, automatische Kleinteilelager) van Jungheinrich en onze magazijnkraan als hoofdbestanddeel van de installatie realiseert u optimale prestaties: korte toegangstijden, hoge doorvoercapaciteit, optimale ruimtebenutting. Uw AKL wordt op deze basis individueel op uw behoeften afgestemd. Dat creëert systematisch ruimte voor een uiterst plaatsbesparende en dynamische opslag van kleine onderdelen in bakken, kartons of legborden. Het bestaat in één of meerdere vakken diepe uitvoeringen, bijvoorbeeld als wisselstukken-, orderpick- en buffermagazijn of als distributiemagazijn.

Op topsnelheid naar de hoogste capaciteit

Tot 25 m magazijnhoogte wordt volledig benut door een automatisch kleingoedmagazijn van Jungheinrich. Uw goederen worden naar keuze op draagprofielen of legplanken opgeslagen en teruggehaald. Voor meer snelheid bij het opslaan en terughalen zorgen onze magazijnkranen met rijsnelheden tot 6 m/s en versnellingen tot 5,3 m/s². De slimme high performance-toestellen spelen hun volledige prestatievermogen ook probleemloos uit in meerploegenstelsels (24/7). Volautomatisch en absoluut vertrouwbaar.

Energie-efficiëntie intelligent realiseren: SuperCaps

SuperCaps maken deel uit van de aandrijfconfiguratie van onze magazijnkranen voor kleine onderdelen. Ze maken een bijzonder intelligent en rendabel energiemanagement mogelijk: De energie die ontstaat bij remprocessen wordt in de machine in de SuperCaps opgeslagen om later te worden gebruikt in het aandrijfsysteem. Dat zorgt voor een duidelijk lager aangesloten en voedingsvermogen en daardoor voor een aanzienlijke verlaging van de bedrijfskosten. 

Innovatieve constructie met vele voordelen

Onze nieuwste generatie magazijnkranen voor kleingoed overtuigt ook dankzij haar progressieve constructie: de consequente lichte bouwwijze spaart energie en het nieuwe modulaire mastdesign zorgt voor een flexibele schaalbaarheid van de magazijnkraan. Het innovatieve railconcept met de in de mastvoet geïntegreerde Omega-rijaandrijving zorgt bovendien voor de geringste naderingsafmetingen van zijn klasse en daardoor voor een nog betere ruimtebenutting.

Heeft u vragen?