Call4Service
0800 85 209 Servicehotline Bel ons op het gratis nummer.
Contactformulier
Nieuwsbrief
Stage Pallettentransporttechniek
Materiaalstroom op maat

Pallettentransporttechniek

Intralogistiek op maat: Een optimale pallettentransporttechniek bepaalt de kwaliteit, de rentabiliteit en de betrouwbaarheid van de bedrijfsinterne materiaalstroom. Jungheinrich biedt de modulaire concepten en innovatieve technologieën, die perfect bij u en uw behoeften passen. 

Passende oplossingen voor uw magazijnconcept

Hoe efficiënt en rendabel uw magazijn wordt beheerd wordt in grote mate medebepaald door de transporttechniek. Of u uw magazijn nu wilt optimaliseren of een nieuw magazijn wilt inrichten, Jungheinrich heeft de geschikte oplossing voor al uw plannen. Onze pallettentransporttechniek kan exact volgens uw behoeften worden geconfigureerd. Dankzij de modulaire opbouw van onze systemen hebt u de mogelijkheid de materiaalstroom exact volgens uw behoeften en uw ruimteaanbod te ontwerpen. 

Hoge doorvoercapaciteiten

In het middelpunt van onze pallettentransporttechniek staan de rentabiliteit en de productiviteit van uw magazijn. Daarbij worden de meest uiteenlopende componenten gebruikt. Zoals rollen-, riem- of kettingtransporteurs, transferwagens, hef- en draaitafels of riemliften. Met een pallettentransportsnelheid van 0,45 m/s haalt u in uw magazijn zeer hoge doorvoersnelheden en houdt u uw materiaalstroom optimaal in beweging.

Flexibiliteit en comfort

Het gebruik van de juiste pallettentransporttechniek is bij Jungheinrich het resultaat van het competente advies en de uitgebreide procesknowhow van onze experts. Dat maakt een perfecte planning van het voor u ideale systeem mogelijk. Uw voordelen: Op procesniveau behoren daartoe een maximale flexibiliteit en rentabiliteit en een optimaal onderhoudscomfort.