Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Jungheinrich Magazijnrekken kopen Antwerpen
Palletstelling kopen Antwerpen

Magazijnrekken kopen Antwerpen

Als totaalleverancier hebben wij voor u de perfecte opslagoplossing. Eigen ontwikkelingen, op maat gemaakte oplossingen en strenge kwaliteitsnormen. We zorgen ervoor dat al uw goederen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn en dat uw opslagcapaciteit sterk vergroot wordt. 

Welke rekken zijn geschikt voor uw magazijn?

Voor welke magazijnrekken u het beste kunt kiezen is onder andere afhankelijk van volgende factoren: de constructie van het magazijn, de aard, het gewicht, het volume en aantal stuks van de goederen, de vereiste toegangstijd en de omslagfrequentie.

Doorrijstellingen, doorrolstellingen en pushback stellingen zijn uiterst geschikt voor goederen die volgens de LIFO- of FIFO-methode worden uitgeslagen. Hoogbouwstellingen en silo stellingen komen goed tot hun recht in een semi- of volautomatisch magazijn, daar waar geautomatiseerde bedieningsapparatuur minimale ruimte innemen en het bouwen in de hoogte zeer gewenst is. Beide reksystemen maken de uitslag volgens de LIFO- of FIFO-methode mogelijk.

Hieronder een overzicht van onze beschikbare magazijnrekken. Als heftruckfabrikant en magazijnleverancier bieden wij alles uit één hand, waardoor logistieke processen optimaal op elkaar zijn afgestemd en benut u de beschikbare ruimte in het magazijn ten volste.


Eénplaatsstellingen zijn vooral geschikt als u grote hoeveelheden van een artikel en zware goederen wilt opslaan.

Met palletstellingen voor smalle gangen kunt u grote hoeveelheden individuele goederen, voornamelijk artikelen op pallet, opslaan.

De stellingen kunt u gebruiken voor een groot aantal containers van verschillende afmetingen en gewichten, met directe toegang tot alle palletten.

De stellingen zijn ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden van dezelfde zware goederen, met vaste volgorde voor het in- en uitslaan.

Verrijdbare stellingen worden via bewegende, motorisch aangedreven onderstellen precies daar geplaatst waar u op dat moment een stelling nodig heeft.

Push-back stellingen zijn ideaal wanneer u identieke goederen op pallet compact wilt opslaan. 

Doorrolstellingen zijn geschikt wanneer u een grote hoeveelheid identieke goederen op palletten wilt in- en uitslaan volgens de FIFO-methode.

Wanneer u een groot aantal kleine artikelen wilt opslaan, kunt u met legbordstellingen de totale hoogte tot het plafond benutten. 

De trappen zorgen voor een verbinding tussen de verdiepingen waardoor op meerdere niveaus tegelijk kan worden gepickt.

Bij doorrolstellingen worden uw artikelen via een schuin oppervlak met een rollensysteem rechtstreeks naar de orderpickplaats getransporteerd. 

Wanneer u lange goederen wilt opslaan, bieden draagarmstellingen een oplossing door de lasten met behulp van leggers op de staanders te dragen.

Met een staalplatform creëert u extra ruimte in de hoogte, zonder dat u dure structurele wijzigingen aan het grondplan hoeft aan te brengen. 

Magazijnrekken kopen regio Antwerpen

Magazijnstellingen zijn veel meer dan alleen staal en ijzer. Een allesomvattend magazijnbeheer, waarin magazijnstellingen en intern transportmiddelen een samenwerkend systeem vormen, levert tijdswinst, (kosten)efficiëntie en overzicht op. Met onze op uw magazijn toegesneden stellingsystemen organiseren en optimaliseren wij uw volledige materiaalstroom.


Magazijnrekken kopen in regio Antwerpen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.