Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Content Juiste huurformule kiezen
Tips & tricks

Welke huurformule kiezen bij het huren van een heftruck?

Een heftruck huren biedt u flexibiliteit en efficiëntie. U huurt de truck immers alleen voor die periode waarin u de truck nodig heeft. Ideaal dus om tijdelijke pieken op te vangen. 

Daarenboven weet u exact wat het u zal kosten aangezien u geen rente, afschrijvingen, verzekeringspremies of servicekosten dient te voorzien. U hoeft bovendien zelf niet te investeren in een truck. Het huren van een truck kan via verschillende formules. Wilt u weten waarin de formules precies van elkaar verschillen? Op deze pagina helpen wij u alvast op weg.


Heftruck huren korte termijn

Optie 1: Korte termijn huur

Bij korte termijn verhuur huurt u een truck voor een week, een maand of voor precies zo lang als u de truck nodig heeft. Deze optie is ideaal voor u wanneer u extra flexibiliteit wenst over een relatief korte periode. Bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf te maken krijgt met seizoensgebonden pieken of wanneer u tijdelijke projecten heeft.


Stage Langetermijnverhuring

Optie 2: Lange termijn huur

Een truck huren op lange termijn doet u wanneer u een truck nodig heeft voor een periode langer dan één jaar. Door te huren via deze formule kunt u rekenen op extra capaciteit voor een langere periode.


Picture Teaser Miete

Optie 3: Rental fleet management

Via de formule van rental fleet management zorgen wij voor een oplossing op maat. Uw vloot wordt beheerd, geoptimaliseerd, onderhouden en gerepareerd wanneer nodig. U hoeft zich bijgevolg niet om uw vloot te bekommeren. Wanneer u kiest voor rental fleet management, kiest u voor een totale ontzorging.Meer weten over onze huurformules?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.