Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Jungheinrich België
Wereldwijde kennis, lokale aanpak

Jungheinrich in België

Jungheinrich AG, met hoofdkantoor in Hamburg, is een wereldwijd toonaangevende provider van oplossingen voor alle mogelijke intralogistieke behoeften. Al meer dan 60 jaar stellen wij de vragen en wensen van onze klanten daarbij centraal.

Op 7 augustus 1953 legde Dr. Friedrich Jungheinrich met een kleine werkplaats en 30 werknemers in de Hamburgse wijk Barmbek de basis voor een wereldwijd succesvolle onderneming. Vandaag zijn meer dan 16.000 werknemers van Jungheinrich in 39 landen voor u in de weer – alleen in Duitsland al meer dan 5.500 – om de beste intralogistieke oplossingen voor uw toepassing te ontwikkelen en te implementeren, te optimaliseren en te onderhouden. Alles ten voordele van de klant.

Daarom bieden wij u het complete productassortiment aan: van conventionele heftrucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente softwareoplossingen die de machines, systemen en processen aan elkaar koppelen, begeleid door innovatieve en flexibel combineerbare onderhouds- en financiële diensten. Voor een maximale overslagcapaciteit en een uiterst efficiënte materiaalstroom.

Met een uitgebreid directe-verkoopnetwerk van 23 vestigingen en steunpunten en meer dan 200 buitendienstwerknemers die uw maatoplossing bij u komen implementeren, leveren wij u precies wat u nodig hebt. Waar en wanneer u het nodig hebt. Alles uit één hand. Alles met de hoogste kwaliteit, geproduceerd in Duitsland. In al die vestigingen bent u van harte welkom om uw Jungheinrich-heftruck te komen proefrijden. Tal van heftrucktypes zijn meteen beschikbaar.

Jungheinrich-kwaliteit blijkt echter ook na de aankoop: zo staan 1.100 servicetechnici voor u klaar, gemiddeld nooit verder dan 15 km van uw bedrijf verwijderd.

Een ultramodern onderdelencentrum ten noorden van Hamburg (gelegen in Kaltenkirchen) zorgt voor een permanente leveringsbereidheid, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u op een creatieve, flexibele en oplossingsgerichte wijze helpt met de materiaal- en goederenstromen in uw onderneming? Een partner die naast procesadvies ook de juiste trucks en opslagtechniek levert, maar ook nog allesomvattende systeemoplossingen kan uitwerken en realiseren? Bij ons krijgt u dat allemaal uit één betrouwbare en deskundige hand. Gerichtheid op de totaliteit, duurzaamheid en de voordelen van directe verkoop zijn de steunpilaren van onze onderneming.

Wij denken visionair, gaan geen enkele uitdaging uit de weg en vinden samen met u de optimale oplossingen voor uw onderneming. Vertrouw op onze knowhow en ervaring van meer dan 60 jaar als producerende dienstverlener en aanbieder van totaaloplossingen voor de intralogistiek. Op deze basis willen wij uw onderneming realistische en richtinggevende impulsen bezorgen, u bezielen en inspireren en samen met u vooruitgaan.

Jungheinrich in België

Nog aan te vullen