Over Jungheinrich

Jungheinrich is een wereldwijd toonaangevende provider van oplossingen voor alle mogelijke intralogistieke behoeften. Meer dan 60 jaar stellen wij de eisen en wensen van onze klanten daarbij centraal. Dit betekent: wij leveren wat u nodig heeft. Wanneer en waar u het nodig heeft. Alles uit één hand.

Op 7 augustus 1953 legde Dr. Friedrich Jungheinrich met een kleine werkplaats en 30 werknemers in de Hamburgse wijk Barmbek (Duitsland) de basis voor een wereldwijd succesvolle onderneming. 

Meer dan 60 jaar later is Jungheinrich één van ’s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. Wereldwijd zijn meer dan 18.000 werknemers van Jungheinrich in de weer om de beste intralogistieke oplossingen te ontwikkelen, te implementeren, te optimaliseren en te onderhouden. Daarom biedt Jungheinrich het complete productassortiment aan: van conventionele trucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente software-oplossingen die de trucks, systemen en processen aan elkaar koppelen. Voor een maximale omslag en uiterst efficiënte materiaalstroom. Dat is Intralogistiek 4.0 - made by Jungheinrich.

U bent op zoek naar een betrouwbare partner die u op een creatieve, flexibele en oplossingsgerichte wijze helpt met de materiaal- en goederenstromen in uw onderneming? Een partner die naast procesadvies ook de juiste trucks en magazijntechniek levert, maar ook allesomvattende systeemoplossingen kan uitwerken en realiseren? Bij ons vindt u dit alles betrouwbaar en competent uit één hand. 

Wij denken visionair, gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg en vinden samen met u de optimale oplossingen voor uw onderneming. Vertrouw op onze knowhow en ervaring van meer dan 60 jaar als producerende dienstverlener en aanbieder van totaaloplossingen voor de intralogistiek. Op deze basis willen wij uw onderneming realistische en richtinggevende impulsen bezorgen, u bezielen en inspireren en samen met u vooruitgaan.