Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Jungheinrich België

Jungheinrich België

Bij Jungheinrich bieden wij u een antwoord op uw logistieke vraagstukken wat betreft intern transport en opslagsystemen. Al meer dan 60 jaar stellen wij de eisen en wensen van onze klanten centraal. Met ruim 250 medewerkers en een verkoop- en service-organisatie in België zorgen wij voor de nodige adviesverlening en ondersteuning. Alles uit één hand.


Op 7 augustus 1953 legde Dr. Friedrich Jungheinrich met een kleine werkplaats en 30 werknemers in de Hamburgse wijk Barmbek (Duitsland) de basis voor een wereldwijd succesvolle onderneming. Meer dan 60 jaar later is Jungheinrich één van ’s werelds toonaangevende ondernemingen in de intralogistiek. Wereldwijd zijn meer dan 18.000 werknemers van Jungheinrich in de weer om de beste intralogistieke oplossingen te ontwikkelen, te implementeren, te optimaliseren en te onderhouden. Daarom biedt Jungheinrich het complete productassortiment aan: van conventionele trucks tot volledig geautomatiseerde logistieke systemen met intelligente software-oplossingen die de trucks, systemen en processen aan elkaar koppelen. Voor een maximale omslag en uiterst efficiënte materiaalstroom. Dat is Intralogistiek 4.0 - made by Jungheinrich.

Stage Welk soort heftruck

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u op een creatieve, flexibele en oplossingsgerichte manier helpt met de materiaal- en goederenstromen in uw onderneming? Een partner die naast procesadvies ook de juiste trucks en magazijntechnologie levert, maar ook allesomvattende systeemoplossingen kan uitwerken en realiseren? Bij ons bent u aan het juiste adres. 

Wij denken visionair, gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg en vinden samen met u de optimale oplossingen voor uw onderneming. Vertrouw op onze knowhow en ervaring als producerende dienstverlener en provider van totaaloplossingen voor de intralogistiek. Op deze basis willen wij uw onderneming realistische en richtinggevende impulsen bezorgen, u bezielen en inspireren en samen met u vooruitgaan.


Meer info?

Wilt u meer weten over Jungheinrich?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.