Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Jungheinrich Beste Logistieke Merk 2020
PERSBERICHT - 20/04/2020

Jungheinrich voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Logistieke Merk'

Voor de vierde keer op rij heeft Jungheinrich de gerenommeerde onderscheiding in de categorie 'Magazijntechnologie en Orderpicking' in ontvangst mogen nemen. Jungheinrich behaalde ook een tweede plaats in de categorie 'IT voor Magazijnbeheer'.

Christian Erlach, bestuurslid van Jungheinrich voor Sales en Marketing, zegt hierover: "Vier keer op rij onderscheiden worden als 'Beste Logistieke Merk 'is een groot succes. Het feit dat we ook op het gebied van logistieke IT een tweede plaats hebben kunnen behalen, is een bevestiging van de continue ontwikkeling van Jungheinrich tot een totaalaanbieder van intralogistieke oplossingen. Wie Jungheinrich koopt, heeft de garantie van innovatieve producten en oplossingen. Wij leveren wat we beloven en meestal zelfs een beetje meer. Op deze manier helpen wij de toeleveringsketens voor mensen over de hele wereld te verzekeren. Zeker in tijden als deze. Dit is waar het 'Beste Logistieke Merk Jungheinrich' voor staat.”

In totaal streden meer dan 250 bedrijven dit jaar om de titel 'Beste Logistieke Merk'. De lezers van het vakblad Logistik Heute en de leden van de Bundesvereinigung Logistik stemden voor de beste merken in 12 categorieën.

NAAR OVERZICHT PERSBERICHTEN