Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Persbericht - iF Design Award
PERSBERICHT - 10/05/2021

iF Design Award voor ERC 216

Gedurfde ideeën, baanbrekende trends en een optimistische kijk op de toekomst. Bijna 10.000 inzendingen uit 52 landen bereikten dit jaar de jury van de iF Design Award.

Onder het motto ‘The CreatiFe Power of Design’ bekroont de jury ook in 2021 weer uitmuntende prestaties op het gebied van design. Wij zijn zeer verheugd met de overwinning van onze elektrische stapelaar ERC 216 in de categorie ‘Productdesign Auto's en Voertuigen’.

Naast maximale wendbaarheid overtuigt het truckontwerp van de ERC 216 door zijn snelle en flexibele inzetbaarheid als stapelaar met staplatform met maximaal comfort voor de bestuurder. Grote lasten worden vooral over middellange afstanden of op hogere rekniveaus efficiënt vervoerd dankzij de elektronisch gestuurde, krachtige hefmotor en de doordachte ergonomie. Het truckontwerp wordt vervolledigd met toekomstgerichte hulpsystemen en strenge veiligheidsnormen voor ongevalvrij en productief werken.

Voor het eerst heeft de iF-jury, bestaande uit gerenommeerde designexperts, de winnaars geselecteerd tijdens een puur digitaal proces, verspreid over drie jurydagen. 98 juryleden uit 21 landen prezen niet alleen de hoge ontwerpkwaliteit van de inzendingen, maar ook de fascinerende diversiteit en de behandeling van actuele thema's.

Vanwege de pandemie zullen de prijswinnaars, net als vorig jaar, worden gevierd in het kader van een wereldwijde digitale campagne. De campagne gaat van start op 10 mei 2021, de dag van de eigenlijke ceremonie. Alle winnende inzendingen zullen worden gepresenteerd in de iF World Design Guide en de nieuwe iF Design App.

Elektrische stapelaar ERC 212 214 216 220
Elektrische stapelaar ERC 216

De elektrische stapelaar ERC 216 combineert de wendbaarheid van een meeloop stapelaar met het comfort en de snelheid van een stapelaar met staplatform. 


NAAR OVERZICHT PERSBERICHTEN