Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Pers - Beste Logistik Marke
Persbericht - 17/04/2019

Jungheinrich opnieuw bekroond als Beste Logistiek Merk

Jungheinrich is het “Beste Logistiek Merk“ van 2019. De Hamburgse intralogistiekspecialist wint daarmee al voor de derde keer op rij de gerenommeerde branche award, uitgereikt door het vaktijdschrift Logistik Heute en de Bundesvereinigung Logistik (BVL).

In de categorie “Transporttoestellen“ zetten de lezers van Logistik Heute de intralogistiekspecialist uit Hamburg op de eerste plaats. In totaal dongen meer dan 200 bedrijven mee naar de titel van “Beste Logistiek Merk“.

Christian Erlach, hoofd van de verkoopafdeling van Jungheinrich, zei het volgende: “Voor de derde keer op rij verkozen worden tot ‘Beste Logistiek Merk’ is een schitterende bevestiging van Jungheinrichs geslaagde en consequente ontwikkeling tot een complete oplossingsaanbieder voor de intralogistiek. Wij zijn bijzonder trots dat wij ons in deze belangrijke wedstrijd eens te meer hebben kunnen handhaven tegen al onze concurrenten. In de toekomst zullen wij ons uitgebreide portfolio van betrouwbare producten, doordachte procesketens en  uitstekende, op de behoeften van onze klanten afgestemde service verder uitbouwen.“
 

Terug naar overzicht artikels