Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Werken bij Jungheinrich

Werken bij Jungheinrich

Ken jij Jungheinrich vooral van onze bekende gele vorkheftrucks? Dan hebben wij een verrassing voor je: sinds 1953 zijn wij Europees marktleider op het gebied van intern transport en opslagsystemen, van trucks tot en met complete magazijninrichtingen voor distributiecentra. Werken bij Jungheinrich betekent dus werken bij een dynamische onderneming met in totaal meer dan 18.000 medewerkers in 39 landen. Daarnaast heerst bij ons de collegiale sfeer van een familiebedrijf. Met goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen, voor welke functie je ook solliciteert. Denk jij dat jouw kwaliteiten bij Jungheinrich tot hun recht komen? Kom dan snel kennismaken!

We zeggen het wel vaker en met trots: bij de medewerkers van Jungheinrich stroomt geel bloed door de aderen. Onze medewerkers werken immers niet alleen bij ons. Ze zijn ook maker, bewaker en ambassadeur van ons merk.

Bij Jungheinrich komen we samen als één team. Mensen zetten zich in om het verschil te maken en resultaten te leveren. Elke dag biedt nieuwe kansen om onze klanten te inspireren. We zijn dan ook op zoek naar mensen die gedreven zijn en die het beste uit zichzelf willen halen.

Meer info?

Wilt u meer weten over Jungheinrich?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.