Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Checklist

Jungheinrich als werkgever

We zeggen het wel vaker en met trots: bij de medewerkers van Jungheinrich stroomt geel bloed door de aderen. Je werkt namelijk niet alleen bij ons. Neen! Je bent ook maker, bewaker en ambassadeur van ons merk.


Het is niet eens zo eenvoudig om onze identiteit te omschrijven, maar mensen voelen het wel onmiddellijk als ze bij ons over de vloer komen. Geel is voor ons de kleur van gedrevenheid, maatwerk, veiligheid en werkplezier. Het staat voor in beweging blijven en voor hoge verwachtingen; voor schouder aan schouder en afspraak is afspraak. Als werkgever vragen én geven we veel. Wil je weten wat? Lees dan meer over wat Jungheinrich als werkgever voor jou kan betekenen.  

Ons aanbod

Jungheinrich is een internationale onderneming, maar ook een familiebedrijf. Dat is voelbaar. Iedere werknemer is een onderdeel van het geheel, een onmisbare schakel in het proces. Wat je kwaliteiten ook zijn en welke ambities je ook koestert, je draagt bij aan het duurzame succes van Jungheinrich. In onze werving en selectie besteden we daar bewust aandacht aan. Natuurlijk kijken wij naar wat jij inbrengt, maar het is zeker zo belangrijk dat jij je thuis voelt bij onze bedrijfscultuur.

Jungheinrich Vorkheftruck - Elektrisch of met verbrandingsmotor

Trots op ons product

Als marktleider zijn wij trots op het onderscheidend vermogen van onze producten en diensten. Alle medewerkers van Jungheinrich zijn zich bewust van die verantwoordelijkheid om onze klanten te bedienen met een betrouwbare oplossing op maat.

Wat mag jij verwachten?

Goed, de lat ligt dus hoog. We vinden het vanzelfsprekend dat je het beste uit jezelf en jouw functie haalt, maar daar mag jij ook iets voor terug verwachten. Dat begint met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tijdens jouw inwerkperiode doorloop je eerst een uitgebreid introductieprogramma, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. Samen met jouw leidinggevende ga je daarna nog regelmatig in gesprek over de samenwerking en de gestelde doelen en afspraken. Je bespreekt wat goed gaat, wat beter kan en wat nodig is. En wil jij je vleugels uitslaan? Jungheinrich biedt ongekende scholings- en doorgroeimogelijkheden, zelfs internationaal. 

Jobs - Account Manager

Ben je enthousiast, overtuigd of op z’n minst geïnteresseerd?

Kijk dan eens naar ons vacature-overzicht of stuur een open sollicitatie!

We zijn op zoek naar mensen die gedreven zijn en die het beste uit zichzelf willen halen.

Meer info?

Wilt u meer weten over Jungheinrich als werkgever?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.