Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Transpallet kopen Brussel
Palletwagen kopen Brussel

Transpallet kopen Brussel

Transpalletten zijn de ideale magazijnhelpers. Ze zijn uiterst wendbaar waardoor u ze in nagenoeg elke magazijnomgeving kunt gebruiken. Met ons breed assortiment transpalletten kunnen wij u trouwens het perfecte product aanbieden voor uw individuele behoeften.

Transpallet kopen Brussel

Met onze transpalletten - ook wel pompwagens of palletwagens genoemd - kunnen palletten en andere goederen snel en gemakkelijk vervoerd worden. In ons aanbod zijn zowel manuele transpalletten als elektrische transpalletten verkrijgbaar. Bovendien bieden we speciale uitvoeringen aan, zoals schaarhefwagens, pompwagens met weegschaal of modellen met extra korte of lange vorken. Ongeacht uw toepassing vindt u bij Jungheinrich zeker de voor u geschikte professionele transpallet. 

Transpalletten worden vooral gebruikt voor de interne goederenstroom op korte afstanden. Ze zijn erg nuttig wanneer goederen in of uit een vrachtwagen, bestelwagen of aanhangwagen geladen moeten worden. Voor het optimaal functioneren van de transpallet is een egale en gladde ondergrond belangrijk. Voor grove of zachte ondergronden zijn transpalletten niet zo geschikt waardoor palletwagens niet vaak buiten worden gebruikt.


Transpallet kopen regio Brussel?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.