0800 85 385 Servicehotline Bel ons op het gratis nummer.
Contactformulier
Nieuwsbrief

Heftruck huren Antwerpen

Een heftruck huren in Antwerpen? Jungheinrich heeft de truck die aan uw eisen voldoet. Of het nu voor een dag, een week, een maand of een jaar is.

Seizoensgebonden pieken of grote onverwachte orders kunnen uw capaciteitsbenutting beïnvloeden, wat kan leiden tot vertragingen en gemiste deadlines. In deze omstandigheden kan het huren van één of meerdere trucks u helpen uw flexibiliteit te behouden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over rente, afschrijvingen, verzekeringspremies of servicekosten.

Verhuur heftrucks Antwerpen

Een transpallet huren? Of een vorklift huren? Van orderpicker tot reachtruck. Met de grootste huurvloot van Europa kunt u bij ons een truck voor iedere toepassing en voor elke inzet vinden. Een heftruck huren in Antwerpen wordt kinderspel. Bovendien worden onze huurtrucks na elke verhuurperiode helemaal gecheckt en waar nodig gerepareerd. Zo kunt u een heftruck huren die helemaal in orde is. Voor welke uitdaging u ook staat, wij bieden u altijd de passende truck.

Heftruck huren Antwerpen


Uw voordelen

Als ondernemer wilt u de juiste beslissingen nemen. Waarom zou u het anders aanpakken als het om trucks gaat? Bij Jungheinrich denken we er net zo over. We leggen de lat hoog voor onszelf. Redenen genoeg om te kiezen voor Jungheinrich-huurtrucks.


De heftruck van uw keuze in vier stappen

Een heftruck huren in regio Antwerpen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.