Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Gezondheid & veiligheid

Veiligheid en gezondheid

Waar mensen en trucks nauw samenwerken, spelen veiligheid en gezondheid een bijzondere rol. Niet alleen in welbepaalde zones maar met een omvattende blik op de totale magazijnomgeving. Daarom bieden wij u tal van oplossingen, producten en diensten die de veiligheid van uw intralogistieke processen duidelijk verhoogt. Want meer veiligheid betekent terzelfder tijd betere prestaties en minder kosten.

Goed beschermd in heel uw magazijn

Met de 360 graden bescherming van Jungheinrich dekt u de vijf gevarenzones in uw magazijn af: onze veiligheidsoplossingen beschermen niet alleen uw werknemers, maar ook goederen, magazijninrichtingen, trucks en gegevens tegen ongevallen en misbruik. Wij helpen u gevaren te herkennen nog voor er iets misgaat. Zo zorgen we ervoor dat magazijnveiligheid voortaan kinderspel wordt.

De bescherming van mensen is voor ons de hoogste prioriteit. Wij bieden u een veelheid van truckopties die uw werknemers optimaal beschermen tegen botsingen met trucks en andere ongevallen. Bovendien zorgen onze ergonomische designs ervoor dat de gezondheid van uw werknemers niet wordt geschaad.

Uw goederen vormen een belangrijke basis voor het succes van uw onderneming. Onze vele hulpsystemen stellen u in staat ze optimaal te beschermen en uw productiviteit en leveringsbetrouwbaarheid te waarborgen. Zo spaart u tijd en geld. 

Beschadigde reksystemen brengen risico's met zich mee voor uw werknemers, trucks en opgeslagen goederen. Om de veiligheid in uw magazijn te waarborgen en schade te voorkomen, zorgen onze experts ervoor dat alle berekenbare risico's geëlimineerd worden.

Om de duurzame beschikbaarheid van uw voertuigen veilig te stellen, moeten ze niet alleen regelmatig worden onderhouden. Ook het voorkomen van ongevallen en impactschade is een belangrijk aspect van de bescherming van uw trucks.

Om uw kostbare bedrijfsgegevens en -informatie te beschermen tegen misbruik en verlies bieden wij u onze gecertificeerde veiligheidsoplossingen aan. Daarbij zorgen onze hooggekwalificeerde IT-experts ervoor dat de producten perfect worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.