Stage Onze oplossingen voor u 2

Onze oplossingen voor u

Jungheinrich is de toonaangevende oplossingsprovider voor alle aspecten en domeinen van de intralogistiek. Met een uitgebreid assortiment trucks, logistieke systemen en diensten zorgen wij ervoor dat iedere klant de voor zijn toepassing optimale oplossing krijgt, ongeacht de branche of bedrijfsomvang. Onze bijzondere kracht daarbij is dat wij rekening houden met specifieke magazijnomgevingen en speciale branchebehoeften. Want de juiste oplossing is altijd uw individuele oplossing.

Heffen en stapelen voor professionals

Laden en lossen, heffen en stapelen: laat dat maar aan professionals over. Jungheinrich biedt u krachtige en energie-efficiënte trucks en transpalletten voor iedere behoefte. Met tal van opties en varianten voor uw specifieke toepassing.

Efficiënt verplaatsen van lasten

Kostenbesparend, energie-efficiënt en veilig. Zo moet transport vandaag de dag verlopen. Daarvoor heeft Jungheinrich speciaal op uw behoeften afgestemde oplossingen. Van handtranspalletten over trekkers en trolleytreinen tot meer complexe systemen.

Optimale ruimtebenutting

Optimale oppervlaktebenutting, zo snel mogelijk artikels en order samenbrengen. Opslag is een hoofdbestanddeel van het logistieke proces. Jungheinrich biedt u een uitgebreid assortiment trucks en systemen voor een efficiënte opslag. 

Optimale orderverzamelcapaciteiten

Bij het orderverzamelen moet de mens-truck-interface perfect werken. Jungheinrich ondersteunt het efficiënte samenspel met een ruim productassortiment.