Contactformulier
Nieuwsbrief
Stage Onze oplossingen voor u 2

Onze oplossingen voor u

Jungheinrich is de toonaangevende oplossingsprovider voor alle aspecten en domeinen van de intralogistiek. Met een uitgebreid assortiment trucks, logistieke systemen en diensten zorgen wij ervoor dat u de optimale oplossing voor uw toepassing kunt krijgen, ongeacht de branche waarin u actief bent of uw bedrijfsomvang. Onze bijzondere kracht daarbij is dat wij rekening houden met specifieke magazijnomgevingen en speciale branchebehoeften. Want de juiste oplossing is altijd uw individuele oplossing.

Heffen en stapelen voor professionals

Laden en lossen, heffen en stapelen. Laat dat maar aan professionals over. Jungheinrich biedt u krachtige en energie-efficiënte trucks.

Efficiënt verplaatsen van lasten

Kostenbesparend, energie-efficiënt en veilig. Zo moet transport vandaag de dag verlopen. Daarvoor heeft Jungheinrich speciaal op uw behoeften afgestemde oplossingen. Van handtranspalletten over trekkers en trolleytreinen tot meer complexe systemen.

Optimale ruimtebenutting

Optimale oppervlaktebenutting, zo snel mogelijk producten en orders samenbrengen. Opslag is een hoofdbestanddeel van het logistieke proces. Daarom biedt Jungheinrich u een uitgebreid assortiment trucks en systemen voor een efficiënte opslag. 

Optimale orderverzamelcapaciteiten

Bij het orderpicken moet de mens-truck-interface perfect werken. Jungheinrich ondersteunt het efficiënte samenspel met een ruim productassortiment.

Voor een ongevalvrij, veilig magazijn

Jungheinrich biedt verschillende servicepakketten om de veiligheid in uw magazijn te verhogen. De gezondheid van de bestuurder staat daarbij centraal.

Als intralogistieke expert zijn we de aangewezen partij om u tips & tricks te geven als het gaat om heftrucks, magazijninrichting en de veiligheid van uw medewerkers. Hier kunt u alvast meer informatie vinden.