Call4Service
Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
MAGAZIJN VOOR EEN GROOT BEDRIJF

Bij Migros MVN draait alles op onze vorkheftrucks en palletstellingen

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG levert non-food en diepvriesproducten aan de hele Migros Groep. Onze vorkheftrucks en stellingsystemen zorgen voor een soepele werking in hun nieuwe non-food magazijn.

Migros - de belichaming van grootte

Migros is de grootste retailer in Zwitserland. Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) is een onderdeel van deze groep. Het is het toonaangevende competentiecentrum binnen de Migros Groep voor de logistiek van non-food en diepvriesproducten. Hun diensten omvatten opslag, assemblage, picking en distributie. Volgens cijfers uit 2016 verwerkte MVN alleen al meer dan 2.350.000 pallets per jaar. De maximale goederenuitvoer per dag was meer dan 13.200 pallets in 2016. 

Magazijn dat de hele groep bevoorraadt

De belangrijkste schakel in deze logistieke keten is het pas geopende non-food magazijn voor orderpicking en de opslaglocatie voor aanvullingen. Het biedt ruimte aan ongeveer 40.000 pallets op vijf niveaus. De eis is: dagelijkse, uitgebreide bevoorrading van alle klanten binnen de bedrijvengroep. Migros MVN was daarom op zoek naar een leverancier die een complete oplossing kon bieden en koos voor ons. Ze bestelden ons hele assortiment vorkheftrucks en stellingsystemen, inclusief advies, planning en montage in het magazijn. Ze vroegen ook om onze after sales service voor service en onderhoud.

De sleutel tot doorvoer

Het nieuwe stellingsysteem bestaat volledig uit onze palletstellingen. De klanten zijn onder de indruk van de kwaliteit, veiligheid, universele gebruiksmogelijkheden en ervaring. Onze palletstellingen hebben zich in 30 jaar bewezen in talloze toepassingen. Als europallets met een overhang dragen ze een palletbelasting van 1000 kilogram. Hun statica komt overeen met de Europese normen voor palletstellingen EN 15512. Ze voldoen ook aan alle toepasselijke EN-normen op andere gebieden. Onze specialisten hebben 600 ton stalen stellingen geplaatst in het magazijn van MVN. Ze vormen een perfect gecoördineerd geheel met onze moderne vorkheftrucks.


< terug naar het overzicht