0800 85 222 Servicehotline Bel ons op het gratis nummer.
Contactformulier
Nieuwsbrief
Jungheinrich Lithium-Ion Sticker

Lithium-ion technologie van Jungheinrich

Lithium-ion technologie ontketent een ware revolutie in de intralogistiek. Er zijn dan ook tal van redenen om te kiezen voor de lithium-ion oplossingen van Jungheinrich. Als toonaangevende lithium-ion leverancier maken wij het u gemakkelijk om te kunnen genieten van deze geavanceerde technologie. In combinatie met onze totaaloplossingen, de modernste technologieën, volledig geïntegreerde diensten en een omvangrijk productassortiment helpen wij uw bedrijf efficiënter en bijgevolg succesvoller te maken. U hoeft met andere woorden geen compromissen te sluiten met Jungheinrich.


Wij sluiten geen compromissen. U dus ook niet.

Uitgebreid advies

Wij willen u graag een optimale lithium-ion oplossing op maat aanbieden en beloven u daarbij dat er geen compromissen dienen gesloten te worden als het gaat om de planning en de uitvoering van uw project. U krijgt exact wat u nodig heeft. Onze gespecialiseerde adviseurs en energie-experts staan van begin tot einde aan uw zijde en bieden u individuele ondersteuning bij elke fase van uw project. Of het nu gaat om het aanpassen van afzonderlijke trucks, om het ombouwen van uw gehele vloot of om het huren van apparatuur.

Waarom kiezen voor Jungheinrich?

 • Jungheinrich is al 65 jaar pionier in elektromobiliteit.
 • Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in lithium-ion technologie.
 • Meer dan 60.000 lithium-ion batterijen werden door de jaren heen door ons geïnstalleerd.
 • De meeste lithium-ion industriële trucks wereldwijd in gebruik zijn Jungheinrich trucks.
 • Als u met Jungheinrich samenwerkt, dan heeft u slechts één aanspreekpartner.
 • U vindt bij ons altijd de juiste lithium-ion oplossing voor uw noden.

Sluit dus geen compromissen en kies voor een totaaloplossing van een ervaren partner die uw business begrijpt.


Geavanceerde technologieën

Wanneer u kiest voor Jungheinrich, dan kiest u voor de nieuwste technologie wat betreft lithium-ion op het gebied van efficiëntie en kwaliteit. Dankzij eigen research, ontwikkeling en productie kan Jungheinrich u een uniek en geïntegreerd systeem aanbieden waarbij lithium-ion batterij, lader en truck optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Content Lithium-ionbatterijen

Uw voordelen

 • hoge vermogensbetrouwbaarheid, zelfs als de batterij niet volledig geladen is;
 • geen kosten voor batterijonderhoud, batterijservice of dure laadinfrastructuur;
 • geen speciale laadruimten met ventilatie nodig;
 • ongeveer 21% minder CO2-uitstoot in vergelijking met een loodzuur batterij;
 • drie keer langere levensduur dan een conventioneel energieopslagsysteem;
 • lagere totale kosten dan voor een loodzuur alternatief;
 • snel- en tussentijds laden tijdens pauzes, beperkte stilstandtijden voor een maximale beschikbaarheid van de truck;
 • 30 minuten laden tot 50%, 80 minuten laden tot 100% (voor een 24V batterij);
 • maximale veiligheid tijdens het gebruik, laden en transport.

Kent u onze nieuwe trucks met geïntegreerde lithium-ion batterij al? Bij deze trucks zijn het truckdesign en de batterijtechnologie nog efficiënter en effectiever op elkaar afgestemd waardoor de trucks compacter en meer wendbaar zijn.

Totaaloplossingen

Efficiëntie is alles, ook bij het samenstellen van uw vloot. Daarom willen wij het u zo eenvoudig en transparant mogelijk maken om over te stappen op lithium-ion technologie. Geen complexe communicatie via externe leveranciers. Alles bij één partner.

Of u nu individuele trucks wilt retrofitten of uw gehele vloot wilt ombouwen, een volledig nieuwe laadinfrastructuur nodig heeft of enkel trucks wilt huren. Als enige full-service provider voor lithium-ion helpen wij u voortdurend om de beste oplossing voor u te vinden. Wij ondersteunen uw lithium-ion project vanaf de planning tot aan de implementatie. Met onze batterijservice en andere after sales services zijn wij er altijd voor u. Hoe u lithium-ion ook wilt implementeren, met Jungheinrich zit u altijd goed.

No Compromises Benefit Motiv 3

Topprestaties

Vertrouwen is goed, maar een garantie is beter. Vooral als het om investeringen in uw eigen bedrijf gaat. U wilt geen compromissen sluiten. U wilt 100% kunnen vertrouwen op de technologie en de partner waarmee u (samen)werkt. Bij Jungheinrich krijgt u niet alleen doordachte, hoogwaardige en duurzame technologie, maar ook een groot gevoel van zekerheid en gemoedsrust.

No Compromises Benefit Motiv 4

Meer weten over onze lithium-ion technologie?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.