0800 85 222 Servicehotline Bel ons op het gratis nummer.
Contactformulier
Nieuwsbrief
Stage Lithium-Ion Trucks

Lithium-ion heftrucks

Met de nieuwste innovaties op het gebied van lithium-ion blijven wij bij Jungheinrich heftrucks steeds herdefiniëren. Nieuwe trucks die een revolutie teweeg brengen in de intralogistiek en die al uw verwachtingen overtreffen op vlak van functionaliteit, prestaties en efficiëntie.


HEFTRUCKS MET GEÏNTEGREERDE LITHIUM-ION BATTERIJ

Bij nagenoeg alle elektrische trucks van Jungheinrich heeft u ook de mogelijkheid te kiezen voor een (niet-geïntegreerde) lithium-ion batterij. 


Energie heruitgevonden

Als marktleider en innovator op het gebied van lithium-ion technologie heeft Jungheinrich de weg gebaand voor nieuwe ontwikkelingen in de elektrificatie van industriële trucks en heeft het bedrijf deze technologie maximaal benut. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om u vandaag al te laten genieten van de technologie van morgen.

Het innovatieve ontwerpconcept van de geïntegreerde lithium-ion batterij stelt u in staat om met uw truck topprestaties neer te zetten en dit met een lager energieverbruik. Stapelen, laden/lossen en manoeuvreren - zowel bij binnen- als buitentoepassingen - gebeuren nog productiever en efficiënter.

Jungheinrich Lithium-Ion Sticker

Meer weten over onze lithium-ion heftrucks?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.