Stage Transporteren

Transporteren

Kosten- en energie-efficiëntie samen met procesveiligheid: aan die eisen moet transport voldoen in tijden van Intralogistiek 4.0. Dit vereist maatoplossingen voor het optimaal verplaatsen van goederen. Met meer dan 600 varianten voor trucks, trekkers en trolleytreinen.

Meer dan 600 truckvarianten: trucks voor iedere behoefte

Welke truck voor uw toepassing het meest comfortabel en vooral het meest efficiënt is, hangt van vele factoren af. Korte, middellange en lange transporttrajecten vereisen telkens andere oplossingen. Krappe magazijnomgevingen vragen om bijzonder wendbare, compacte trucks. In heel wat magazijnomgevingen kan ook het gebruik van universele trucks aangewezen zijn, zoals bijvoorbeeld elektrische heftrucks of reachtrucks voor gecombineerd transporteren, op- en inslaan.

Een andere belangrijke vraag is wie de trucks zal bedienen. Vaak wisselende gebruikers of bestuurders vereisen individuele bedieningselementen, om efficiënt en productief te kunnen werken. Voor al deze zeer uiteenlopende toepassingen en eisen biedt Jungheinrich u de optimale truck in de voor u ideale configuratie. Tot en met branchespecifieke speciale constructies. Onze adviseurs kunnen aan de hand van uw magazijnomgeving en uw goederen- of materiaalstroom nauwkeurig bepalen hoe uw ideale vloot er moet uitzien. En of extra huuropties voor een flexibele aanpassing eventueel interessant zouden kunnen zijn.