Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Levensmiddelen & dranken

Levensmiddelen & dranken

In de voedings- en drankenindustrie zijn snelheid, flexibiliteit en hygiëne beslissende factoren op het vlak van logistieke processen. Om u in staat te stellen voedingsmiddelen, dranken of voeders in time te produceren en efficiënt te verdelen, bieden wij intralogistiekoplossingen voor iedere behoefte en iedere bedrijfsomvang: van de handbediende transpallet tot het geautomatiseerde systeem.

Greater efficiency due to compact storage systems

There was no more space available for the 25 million kilograms of breadcrumbs produced every year by Dutch company ECS Paneermeel. We were able to provide the necessary storage space and also improve efficiency with a multi-depth storage system.

Complete solution for the Arla Foods warehouse

Arla Foods is one of the largest dairy co-operatives in the world. A compact storage system in this Danish warehouse in Holstebro, ensures that all available space is used efficiently.

AVO, the spice specialist

Taste and technology are the secrets to the success of AVO, the spice specialist. The company has invested in our automated guided vehicle system with the objective of being able to guarantee increasing flexibility, efficiency and superior Service.

Ecologically conceived warehouse

Environmental protection is important to the Swiss company - from selecting natural ingredients to production to logistics. The central warehouse is built using clay. Processes are as environmentally friendly as possible.

Steunen op competentie: Oplossingen voor veeleisende toepassingen

De food-branche met de onderdelen levensmiddelen, dranken en voeders is een van de grootste marktsegmenten van de logistiek. En hij is veeleisend. Efficiënte levensmiddelenlogistiek, zoals wij die als een van de meest ervaren en innovatieve providers van logistiek- en intralogistiekoplossingen hebben ontwikkeld, zet bij het ontwerp van food-chains in op naadloze informatie- en leveringsketens, innovatieve technologieën en een maximale servicekwaliteit. 

Wat staat er bij u op de agenda: U wilt het potentieel van de digitalisering optimaal benutten? U gaat voor networking, transparantie en maximaal efficiënte processen in het magazijn? U wilt weten hoe het internet der dingen uw bedrijfsmodellen vleugels kan geven? Antwoorden leveren nu reeds automatisering en maximale snelheid. Wij bieden u daarvoor individueel configureerbare, efficiënte en flexibele opslag- en orderpickoplossingen. En dat voor iedere bedrijfsomvang en indien nodig ook volautomatisch en intelligent gestuurd door ons Warehouse Management System Jungheinrich WMS. Waar u ook voor kiest, u krijgt 100 procent hygiëne, zuiverheid en veiligheid. Alles uit één hand. 

One-Stop-Shop: totaaloplossingen van de technologieleider.

Speciale oplossingen voor automatische kleingoedmagazijnen (AKL) zorgen voor een snelle en directe toegang tot artikelen, terwijl autonoom rijdende elektrische vloertransportmiddelen in het pallettenrek naast een aanzienlijke tijdwinst ook een optimale ruimtebenuttingsgraad waarborgen. Dat geldt bij bederfelijke levensmiddelen ook in het koelhuis, waar u met Jungheinrich-reksystemen iedere vierkante meter kunt benutten. De vooral in de e-commerce in de levensmiddelenindustrie gebruikte hoge reksystemen zijn ideaal voor de snelle overslag van grote hoeveelheden artikelen, waarbij de afwikkeling volautomatisch via het platform kan plaatsvinden. Een ruime keus aan krachtige transpalletten en vloertransportmiddelen vervolledigt het productpallet. Ze kunnen desgewenst ook autonoom werken en via een netwerk met de volledige logistiekinfrastructuur en het centrale beheer gekoppeld zijn. 

Flexibiliteit is troef: levensmiddelenlogistiek voor iedere behoefte

De automatisering heeft een positieve impact op uw logistieke balans. Want ze levert u tijdwinst, energiebesparing en daardoor ook kostenbesparing op. En ze verhoogt uw flexibiliteit om te reageren op seizoensgebonden schommelingen in vraag en aanbod. Ook vorkheftrucks, vloertransportmiddelen en andere opslagtechniek op huurbasis maken uw businessmodel soepel en in hoge mate concurrerend.

Jobs_dispatcher

Contacteer ons voor meer informatie

 

Telefoon

0800 85 222

Contact opnemen