Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Pers - Grootste exposant op LogiMAT 2019
Persbericht - 18/02/2019

Grootste exposant op LogiMAT 2019

Jungheinrich kondigt voor LogiMAT 2019 niets anders dan de volgende revolutie in het magazijn aan. Dankzij het volledig vernieuwde truckconcept breekt de nieuwe ERC 216zi met de bestaande conventies.

De nieuwe ERC 216zi zorgt voor meer omslag, meer veiligheid en meer efficiëntie in het magazijn. Op de eerste dag van de beurs wordt de truck om 9.30 uur feestelijk onthuld in het kader van zijn wereldpremière op de stand van Jungheinrich in hal 9. "Innovatie is wanneer je steeds opnieuw kunt verrassen", zegt Christian Erlach, hoofd van de verkoopafdeling van Jungheinrich en hij belooft: "Ook op LogiMAT 2019 zal Jungheinrich de bezoekers van de beurs overtuigen met zijn gebalde, innovatieve kracht. Hoger, sterker en efficiënter geldt ook voor de andere productpremières op onze stand. Onder meer de innovatieve orderverzamelaar EKS 412s waarmee onze klanten nieuwe hoogten kunnen bereiken in hun magazijn met smalle gangen."

Grootste exposant
Net als in de voorgaande jaren is Jungheinrich ook in 2019 de grootste exposant op LogiMAT. Op 19-21 februari 2019 stelt het intralogistiek concern innovatieve, veilige en efficiënte oplossingen voor de uitdagingen van intralogistiek 4.0 voor aan het internationale vakpubliek in Stuttgart. Op een totale oppervlakte van 1.164 vierkante meter presenteert het bedrijf zijn assortiment van trucks en oplossingen. Hier kunnen bezoekers de hele wereld van intelligente intralogistieke oplossingen uit één hand beleven. “Het is het doel van Jungheinrich om niet gewoon een oplossing, maar wel de beste oplossing voor onze klanten te vinden“, zegt Erlach. Volgens de verkoopsdirecteur van Jungheinrich komen de doelstellingen en individuele behoeften van de klanten uit de industriële en logistieke sector daarom ook op LogiMAT 2019 op de eerste plaats voor het concern. 

Best-in-Class
Een hoogtepunt van de beurs is de STC, de eerste, door Jungheinrich zelf ontwikkelde magazijnkraan voor kleine onderdelen. ”Op het vlak van omslag, energie-efficiëntie, ruimtebenutting en flexibiliteit is de STC een echte topper en op dit moment de beste magazijnkraan voor kleine onderdelen op de markt. Geen enkele magazijnkraan in zijn klasse levert betere omslagprestaties”, legt Erlach uit.

Meer veiligheid en efficiëntie
Een ander zwaartepunt van de beurspresentatie van Jungheinrich is het thema veiligheid. Jungheinrich heeft zich ten doel gesteld om met zijn producten, oplossingen en advies bij te dragen om het aantal ongevallen aanzienlijk te verminderen en het thema veiligheid voor mens, magazijn en goederen permanent op de voorgrond te plaatsen. Het hoge risicopotentieel in het magazijn als gevolg van de toenemende dynamiek en complexiteit van de processen pakt Jungheinrich aan met het hulpsysteem zoneCONTROL dat gevarenzones herkent, intelligente waarschuwingen voorziet en in deze zones automatisch de rijsnelheden kan beperken. Jungheinrich presenteert het nieuwe systeem live op LogiMAT op een ECE-traject op zijn beursstand.


Terug naar overzicht artikels