Recente campagnes

Thema’s zoals veiligheid, efficiëntie, lithium-ion technologie en digitalisering beroeren de wereld en onze branche. Leer onze visie over en oplossingen voor deze actuele thema’s kennen.

Reksystemen van Jungheinrich

Een optimaal ingepland rek vormt de ruggengraat van uw magazijn. Eénmaal geplaatst, moet het niet alleen maar lasten dragen maar ook aan veranderingen kunnen weerstaan. Een toekomstgerichte planning is daarom een allesomvattende planning.


Van servicemelding tot facturatie

Bij Jungheinrich hebben wij het ganse serviceproces, van melding tot facturatie, gedigitaliseerd. Een gratis dienst van ons waardoor we u bovendien sneller kunnen servicen.

Ontwikkeld voor topprestaties

De productiviteitseisen in uw magazijn worden alsmaar hoger. Blijf voor op de concurrentie! Onze veelzijdige EKS staat voor maximale orderverzamelcapaciteit en efficiëntie, van het eerste rekniveau tot een hoogte van meer dan 14 meter. Nauwkeurig, snel en altijd via de kortste weg.

Revolutionair nieuw truckontwerp

De ERC 216zi, 's werelds eerste lithium-ion stapelaar, laat zien hoe het moet. De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij, maakt een totaal nieuw, revolutionair truckontwerp mogelijk.

Heeft u vragen?