Recente campagnes

Thema’s zoals veiligheid, efficiëntie, lithium-ion technologie en digitalisering beroeren de wereld en onze branche. Leer onze visie over en oplossingen voor deze actuele thema’s kennen.

Ontvang tot 5.000 € subsidie!

De compacte, wendbare en kostenefficiënte silentDRIVE elektrische transpallet EJE 116s is PIEK certified en ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen, het laden en lossen van vrachtwagens en het dagelijks verplaatsen van palletten. Check zeker of u in aanmerking komt voor een subsidie!

Slimme oplossingen. Efficiënte processen.

We kennen de uitdagingen waar u voor staat. We hebben onze hulpsystemen daar dan ook op afgestemd en geperfectioneerd. Onze hulpsystemen bestaan uit technische oplossingen en waarneembare signalen zodat uw magazijn nog veiliger wordt voor iedereen.

Splinternieuw & direct leverbaar

Hier vindt u de huidige voorraad nieuwe trucks van Jungheinrich. Ze zijn splinternieuw en bovendien snel leverbaar. U hoeft dus geen rekening te houden met de standaard leveringstermijnen. Ontdek onze stocktrucks en geniet van mooie kortingen!

Reksystemen van Jungheinrich

Een optimaal ingepland rek vormt de ruggengraat van uw magazijn. Eénmaal geplaatst, moet het niet alleen maar lasten dragen maar ook aan veranderingen kunnen weerstaan. Een toekomstgerichte planning is daarom een allesomvattende planning.


Revolutionair nieuw truckontwerp

De ERC 216zi laat zien hoe het moet. De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij maakt een totaal nieuw, revolutionair ontwerp mogelijk. 

Van servicemelding tot facturatie

Bij Jungheinrich hebben wij het ganse serviceproces, van melding tot facturatie, gedigitaliseerd. Een gratis dienst van ons waardoor we u bovendien sneller kunnen servicen.

Altijd op volle kracht

Met onze innovatieve lithium-ion technologie zetten we de nieuwe standaard. Onze lithium-ion batterijen leveren toonaangevende prestaties. Ze hebben altijd vermogen te over, zijn snel opgeladen, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.


Meer info?

Wilt u meer weten over onze recente campagnes?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.