Recente campagnes

Thema’s zoals veiligheid, efficiëntie, lithium-ion technologie en digitalisering beroeren de wereld en onze branche. Leer onze visie over en oplossingen voor deze actuele thema’s kennen.

Voorraadactie

Neem een kijkje op deze pagina naar de trucks die we in voorraad hebben. Ze zijn splinternieuw en bovendien direct leverbaar. U hoeft dus geen rekening te houden met de standaard leveringstermijnen. Als kers op de taart krijgt u bovendien een mooie korting.

Slimme oplossingen. Efficiënte processen.

We kennen de uitdagingen waar u voor staat. We hebben onze hulpsystemen daar dan ook op afgestemd en geperfectioneerd. Onze hulpsystemen bestaan uit technische oplossingen en waarneembare signalen zodat uw magazijn nog veiliger wordt voor iedereen.

Reksystemen van Jungheinrich

Een optimaal ingepland rek vormt de ruggengraat van uw magazijn. Eénmaal geplaatst, moet het niet alleen maar lasten dragen maar ook aan veranderingen kunnen weerstaan. Een toekomstgerichte planning is daarom een allesomvattende planning.


Revolutionair nieuw truckontwerp

De ERC 216zi, 's werelds eerste lithium-ion stapelaar, laat zien hoe het moet. De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij, maakt een totaal nieuw, revolutionair truckontwerp mogelijk.

Van servicemelding tot facturatie

Bij Jungheinrich hebben wij het ganse serviceproces, van melding tot facturatie, gedigitaliseerd. Een gratis dienst van ons waardoor we u bovendien sneller kunnen servicen.


Meer info?

Wilt u meer weten over onze recente campagnes?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen?