Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures

Recente campagnes

Thema’s zoals veiligheid, efficiëntie, lithium-ion technologie en digitalisering beroeren de wereld en onze branche. Leer onze visie over en oplossingen voor deze actuele thema’s kennen.

Omdat elke seconde telt.

De nieuwe Jungheinrich reachtrucks met geoptimaliseerde mast bieden indrukwekkende daalsnelheden tot 1,2 m/s en verhogen uw capaciteit tot 2%. 

Transpalletten en stapelaars van Jungheinrich

Als het over magazijntoestellen gaat, weet u hoe belangrijk efficiëntie en gebruiksgemak zijn. Toegevingen doen op het vlak van kwaliteit is dan ook niets voor u. Daarom kiest u enkel het beste. De elektrische transpalletten en stapelaars van Jungheinrich. Elke dag opnieuw.

Geen compromissen

Lithium-ion technologie revolutioneert de intralogistiek, en er zijn vele redenen om voor lithium-ion oplossingen van Jungheinrich te kiezen. Als toonaangevende lithium-ion leverancier maken wij het u eenvoudig om te profiteren van deze geavanceerde technologie. 

Lithium-ion heftrucks

Til uw magazijn naar een hoger niveau met POWERLiNE trucks met geïntegreerde lithium-ion batterij. Wendbaar, comfortabel, veilig en duurzaam.

Meer info?

Wilt u meer weten over onze recente campagnes?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.