Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Content Digitalisering & networking 7
Digitalisering & networking met Jungheinrich

Het georkestreerde magazijn is geen toekomstmuziek.

Digitalisering en networking vormen de hefboom voor het efficiënter inrichten van logistieke processen. Maar wanneer is het tijd voor uw eigen bijdrage? Hoeveel muziek zit er voor u in het thema?

Als toonaangevende systeemaanbieder van intelligente intralogistiekoplossingen zijn wij ervan overtuigd dat iedere onderneming, of het nu gaat om een global player of een KMO, haar processen op winstgevende wijze tot een netwerk kan verbinden en perfect kan dirigeren, om haar rentabiliteit en toekomstige levensvatbaarheid te vergroten.

Content Digitalisering & networking (5)

De vier principes voor een perfect georkestreerd magazijn.

Met vier principes maakt Jungheinrich Industrie 4.0 voor u toegankelijk.

Content digitalisering + networking

Eenvoudig

Industrie 4.0 vereenvoudigen

Een symfonie lijkt misschien ongelooflijk complex, maar de uitvoering straalt eenvoud uit. Hetzelfde geldt voor digitalisering en connectiviteit bij Jungheinrich. Om voor u de uitdaging van Industrie 4.0 te vereenvoudigen, maakt Jungheinrich gebruik van een grondige proceskennis, zorgvuldigheid en een gedurfd gevoel voor pragmatisme. Van het ontwerp tot de implementatie en het dagelijkse gebruik.

Voor vele klanten is de eenvoud van de Jungheinrich oplossingen één van de belangrijkste factoren om de sprong naar digitalisering en connectiviteit te maken. Industrie 4.0 implementeren in uw magazijn is vanzelfsprekend. De vraag is eerder hoe elk bedrijf slimme connectiviteit voor hun processen kunnen implementeren, deze processen perfect kunnen uitvoeren en er tegelijkertijd voor zorgen dat ze winstgevend en toekomstbestendig blijven. Samen met een partner waar ze op kunnen vertrouwen. Een partner die voortdurend en consistent advies geeft.

Content Digitalisering & networking (6)

Maatwerk

De juiste oplossing voor u

Elk orkest is uniek - dat geldt ook voor magazijnen. Bij Jungheinrich maakt u gebruik van  decennialange ervaring en diepgaand inzicht in de vele verschillende realiteiten van magazijnen en industrieën wereldwijd. De eisen van uw intralogistieke systeem worden gesteld en nauwkeurig ingeschat. De op maat gemaakte IT- en automatiseringsoplossingen is gebaseerd op het potentieel van uw magazijn en uw gehele waardeketen en de mogelijk te verwachten veranderingen. Door de modulaire opbouw van de Jungheinrich heftrucks, hardware en software-oplossingen, zijn uw intralogistieke processen klaar voor de toekomst en profiteren ze van een maximale flexibiliteit en snelle aanpasbaarheid.

Content Digitalisering & networking (2)

Automatisatie

Innovatie die rendeert

Gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde transportbanden bieden een enorm potentieel voor optimalisatie op het gebied van procestijden en -veiligheid, flexibiliteit en storingsreductie. Om een concurrentievoordeel te behalen uit uw intralogistieke processen, heeft u een proces nodig dat perfect is afgestemd op uw specifieke eisen. Vooral omdat steeds kleinere ladingen nog sneller en kostenefficiënter moeten worden verplaatst.

De mate van succes zal afhangen van het automatiseringsniveau dat geschikt is om uw doelstellingen te bereiken. Daarom begint Jungheinrich eerst met het analyseren van uw individuele vereisten om ervoor te zorgen dat handmatige, gedeeltelijk geautomatiseerde en volledig geautomatiseerde zones in uw magazijn harmonieus kunnen samenwerken. Bovendien dient uw oplossing, indien nodig, snel en flexibel aangepast te worden om bijvoorbeeld seizoenspieken, fluctuaties in de vraag, toekomstige uitdagingen of om toekomstige groei op te vangen.

Het huidige Jungheinrich automatiseringsgamma reikt van Automated Guided Vehicles en transportbaantechniek via automatische magazijnen voor kleine onderdelen en palletmagazijnen tot aan het toekomstgerichte Warehouse Management System (Jungheinrich WMS). Bij Jungheinrich  kunt u laten begeleiden vanaf de ontwerpfase tot na de oplevering van de gebruiksklare installatie.

Meer weten over automatisatie met Jungheinrich?

Kom meer te weten.


Content Digitalisering & networking (3)

Alles uit één hand

En zeer ervaren dirigent

Als uw betrouwbare partner met ervaring en een vooruitziende blik, kunt u vertrouwen op  vaardigheden die nodig zijn voor de digitalisering en connectiviteit van uw magazijn. De gehele workflow wordt gecoördineerd door een contactpersoon van Jungheinrich en behoudt voor u op elk moment het overzicht. Van de planning tot en met de sleutelklare oplevering en verder.

Als toonaangevende systeemleverancier ontwerpen, bouwen en onderhouden we complete en toekomstbestendig magazijnsystemen voor u. Hierbij worden uw processen en bedrijfsgebieden bestudeert om te optimalisatie te garanderen. Het intelligente WMS van Jungheinrich helpt daarbij als digitale metronoom.

Content Digitalisering & networking

Rendabele netwerken en perfecte beheersing van processen

Digitalisering en connectiviteit zijn op veel gebieden in ons leven een alledaags verschijnsel. Automatisering wordt daarbij een belangrijke techniek. Meer informatie daarover van Hermann Ammermann, Hoofd Logistieke Systemen in onze dochteronderneming Bensheim.


Meer weten over digitalisering en netwerking bij Jungheinrich?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.