Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Content Digitalisering & networking 7
Digitalisering & networking met Jungheinrich

Het georkestreerde magazijn is geen toekomstmuziek.

Zet uw opmaat in.

Digitalisering en networking vormen de hefboom voor het efficiënter inrichten van logistieke processen. Maar wanneer is het tijd voor uw eigen bijdrage? Hoeveel muziek zit er voor u in het thema? Als toonaangevende systeemaanbieder van intelligente intralogistiekoplossingen zijn wij ervan overtuigd dat iedere onderneming, of het nu gaat om een global player of een KMO, haar processen op winstgevende wijze tot een netwerk kan verbinden en perfect kan dirigeren, om haar rentabiliteit en toekomstige levensvatbaarheid te vergroten.

Content Digitalisering & networking (5)

De vier principes voor een perfect georkestreerd magazijn.

Met vier principes maken wij Industrie 4.0 bereikbaar voor u.

Content digitalisering + networking

Eenvoud

Een genetwerkt systeem mag complex zijn. Maar niet gecompliceerd.

Hoewel een symfonie op partituur buitengewoon complex kan lijken, klinkt het resultaat meestal verrassend eenvoudig. Hetzelfde geldt voor digitalisering en networking met Jungheinrich. Want met onze uitgebreide proceskennis, onze zorgvuldigheid en onze moed om pragmatisch te zijn, stellen wij alles in het werk om de Industrie 4.0-uitdaging zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Van de planning over de implementatie tot de dagelijkse bediening.

De eenvoud van Jungheinrich-oplossingen is voor veel van onze klanten een van de voornaamste redenen om de beslissende stappen naar een digitaal genetwerkte toekomst nu te ondernemen. Als toonaangevende systeempartner voor intralogistieke totaaloplossingen zijn wij ervan overtuigd dat niet Industrie 4.0 het thema is, maar wel hoe bedrijven, van global players tot KMO’s, vandaag al hun processen intelligent koppelen en perfect dirigeren om op die manier hun rentabiliteit en toekomstige levensvatbaarheid veilig te stellen. En dat met een partner waar je op kunt vertrouwen en die duurzaam en consequent adviseert.

Content Digitalisering & networking (6)

Individualiteit

Er bestaat niet slechts één maar alleen uw juiste oplossing.

Geen twee orkesten zijn identiek, evenmin als twee magazijnen. Dankzij onze decennialange ervaring en ons grondige inzicht in de meest uiteenlopende magazijnrealiteiten en branches wereldwijd kunnen wij de eisen die u aan uw intralogistieksysteem stelt correct inschatten. De basis voor onze op maat gemaakte IT- en automatiseringsoplossingen wordt daarbij niet gevormd door een observatie van uw magazijn alleen, maar van uw volledige waardeketen en de verwachte evolutie daarvan. Om ervoor te zorgen dat digitaal gekoppelde machines en processen niet alleen lonen voor grote bedrijven, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven, vertrouwen we op beproefde machineplatforms en -componenten die precies op uw behoeften worden afgestemd. Het modulaire karakter van onze machines en hardware- en softwareoplossingen staat garant voor de maximale flexibiliteit, het hoge aanpassingsvermogen en de toekomstige levensvatbaarheid van uw intralogistieke processen.

Content Digitalisering & networking (2)

Automatisering

Automatisering is innovatie die rendeert.

Gedeeltelijk en volledig geautomatiseerde transportmiddelen verschaffen u een enorm optimaliseringspotentieel op het vlak van procestijden en -veiligheid, flexibiliteit en foutreductie. Tegen de achtergrond van een door individualisering gekenmerkte maatschappij is de efficiëntie van uw intralogistiekprocessen beslissend voor uw concurrentievoordeel. Want steeds kleinere partijen moeten steeds sneller en terzelfder tijd goedkoper worden verplaatst.

Dat betekent echter niet dat iedere automatiseringsoplossing sowieso rendabel is. Het succes hangt af van welke automatiseringsgraad past bij uw doelstelling. Daarom analyseren wij eerst uw individuele behoeften en zorgen wij voor een harmonisch samenspel tussen de manueel bediende, gedeeltelijk geautomatiseerde en volledig geautomatiseerde onderdelen van uw magazijn. Daarbij is belangrijk dat uw oplossing indien nodig snel en flexibel kan worden aangepast. Aan seizoenspieken of vraagfluctuaties, maar ook aan de uitdagingen van morgen en een toekomstige groei.

Ons huidige automatiseringsensemble reikt van automatisch geleide transportsystemen en transportbandtechniek over automatische kleingoed- en pallettenmagazijnen tot de dirigent, ons voorwaarts compatibele Warehouse Management System, het Jungheinrich WMS. Als hoofdaannemer begeleiden wij u niet alleen van de planning tot de overdracht van de bedrijfsklare installatie, maar staan wij u ook na de afronding van het project terzijde met een competente en uitgebreide service en support.

Kom meer te weten over automatisering met Jungheinrich


In 3 stappen naar een automatiseringsoplossing op maat

Kom meer te weten.


Content Digitalisering & networking (3)

Alles uit één hand

Het nieuwe vereist een dirigent met veel ervaring.

Als uw betrouwbare partner met veel ervaring en een vooruitziende blik verenigen wij al de kerncompetenties voor het digitaliseren en netwerken van uw magazijn onder één dak. Een persoonlijke contactpersoon bij Jungheinrich coördineert alle transacties voor u en bewaart steeds het overzicht. Van de planning tot de „overhandiging van de sleutels“ en nog veel meer. Want ook na de inbedrijfstelling staan wij voor u klaar: met een dicht internationaal netwerk van eigen servicetechnici en een uitgebreide service en support uit één hand. Als toonaangevende systeemaanbieder plannen, bouwen en onderhouden wij voor u op de totaliteit gerichte opslagsystemen en zorgen wij ervoor dat u daarmee steeds future proof blijft. Wij bestuderen en doorgronden de processen en transacties en zorgen voor een permanente optimalisering van hun samenspel – net als een dirigent. Daarbij worden ondersteund door het intelligente Jungheinrich WMS als digitale metronoom.

Content Digitalisering & networking 6

Metronoom: het Jungheinrich WMS.

De efficiënte interface tussen alle transacties.

De metronoom in uw gedigitaliseerde en genetwerkte magazijn is het Jungheinrich WMS. Deze brancheonafhankelijke, betrouwbare software beheert, stuurt en optimaliseert uw magazijn, en zorgt zo voor duurzaam efficiënte en eenvoudige processen. Een beslissend criterium is daarbij de betrouwbaarheid. Het Jungheinrich WMS is dan ook een geperfectioneerd platform dat permanent verder wordt ontwikkeld, steeds voorwaarts compatibel is en betrouwbaar meegroeit met uw marktbehoeften. Dankzij zijn modulaire karakter kan het perfect worden geïndividualiseerd en past het zich flexibel aan aan uw toekomstige veranderingen. Want ook in een orkest zorgt de dirigent te allen tijde voor een onberispelijk samenspel. Meer dan 150 bedrijven uit de meest uiteenlopende branches wereldwijd profiteren al van de efficiëntie van hun opslagprocessen met het Jungheinrich WMS. Voor de eenvoudige instap in het digitale magazijnbeheer van kleine en middelgrote magazijnen bieden wij u bovendien het Jungheinrich WMS Series 2 met in de praktijk beproefde en gestandaardiseerde processen.

Lees meer over Jungheinrich WMS

Zo zorgt het Jungheinrich WMS voor harmonie in het magazijn.

Content Digitalisering & networking (7)

Jungheinrich WMS

Het Warehouse Management System, ons Jungheinrich WMS, fungeert als metronoom in het gedigitaliseerde en genetwerkte magazijn. De betrouwbare software bewaart steeds het overzicht van wat waar in welke hoeveelheid en kwaliteit wordt opgeslagen. Hij geeft alle processen weer, van de goederenontvangst tot de goederenverzending, en zorgt op die manier voor een eenvoudig en efficiënt verloop.

Managementprocessen

In het orkest van het magazijn spelen de in het Jungheinrich WMS geïntegreerde managementprocessen van goederenontvangst tot goederenverzending de beslissende partij. Ze beheren, sturen en optimaliseren het magazijn in zijn totaliteit en zorgen op die manier voor duurzaam efficiënte en eenvoudige processen, optimaal aangepast aan uw behoeften.

Goederenontvangst

De goederenontvangst in een magazijn omvat processen als ontvangst, deconsolidatie, kwaliteitscontrole en het eigenlijke opbergen. Voor een perfect samenspel van het magazijnorkest zorgt voor de ontvangst van de goederen niet alleen het Jungheinrich WMS, maar ook de nodige hardwarecomponenten zoals handscanners, printers, draadloze terminals en mobiele werkplekken.

Voorraadbeheer

Door het Jungheinrich WMS worden alle bestanddelen van het magazijn, van de rekken over de voertuigen tot en met de volautomatische systemen of draadloze dataterminals, op intelligente wijze gekoppeld en centraal gecoördineerd. Als hoofdaannemer biedt Jungheinrich een naadloos geïntegreerde totaaloplossing bestaande uit op elkaar afgestemde onderdelen.

Goederenverzending

De afdeling goederenverzending in het magazijn omvat orderpicken, verwijderen uit de voorraad, consolidatie, verpakken en laden. Het Jungheinrich WMS maakt het mogelijk alle activiteiten compleet te orkestreren en configureert de perfecte arbeidsprocessen op basis van de uitrusting van uw magazijn.

Content Digitalisering & networking

Processen winstgevend koppelen en perfect dirigeren.

Digitalisering en networking behoren vandaag al op vele vlakken tot het dagelijks leven. Als deskundigen met meer dan 60 jaar ervaring in de intralogistiek, weten wij dat digitalisering en networking een beslissende rol spelen in uw magazijn. Automatisering is daarbij een van de kernaspecten. Dat wordt toegelicht door Hermann Ammermann, hoofd logistieksystemen van onze vestiging in Bensheim.

Producthighlights

De nieuwe EKX-generatie voor hoge rekken.