Stage Campaign ETV 216i
Lithium-ion revolutie

Reachtruck ETV 216i

Hij is de jongste Innovatie van onze lithium-ion technologie: de Jungheinrich ETV 216i. De geïntegreerde lithium-ion technologie zorgt niet alleen voor aanzienlijk meer performance in uw magazijn maar maakt een waarachtig revolutionair truckdesign mogelijk.

De duidelijk grotere bestuurdersplaats creëert ideale ergonomische arbeidsomstandigheden. Dankzij een perfect 360°-zicht verschaft de ETV 216i bij het gebruik te allen tijde de hoogst mogelijke veiligheid. En met zijn compacte constructie en hoogste hefsnelheid is hij in nauwe gangpaden nog wendbaarder dan andere.

De wereldwijd eerste lithium-ion reachtruck in de schijnwerpers, die u revolutionaire nieuwe meerwaarden biedt.

Het nieuwe voertuig bekoort dankzij zijn ongeëvenaarde 360°-zicht en geheel nieuwe bestuurderscabine en ruimt de minpunten van vroegere reeksen – zoals de ontbrekende opstap – uit de weg. De heftruck oogt heel modern en aantrekkelijk met zijn DayLED-dagrijlichten en gesloten wielafscherming. Deze maken ook deel uit van de standaarduitrusting, net als de 3-wielremmen en de geschroefde reachkanalen voor een eenvoudig onderhoud op lange termijn.

U W   V O O R D E L E N


ETV 216i Campaign Max Performance

Meer info?

Wil u meer weten over onze ETV 216i?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.