Stage Batterijen
Altijd op volle kracht

Lithium-ion technologie van Jungheinrich

Met onze innovatieve lithium-ion technologie zetten we de nieuwe standaard. Onze lithium-ion batterijen leveren toonaangevende prestaties. Ze hebben altijd vermogen te over, zijn snel opgeladen, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.

Met lithium-ion batterijen van Jungheinrich kunt u genieten van de voordelen van wat veruit de meest duurzame energiebron is. Jungheinrich ontwikkelt en produceert zijn batterijen, laders en alle belangrijke truckcomponenten zelf. Dit garandeert een perfect samenspel tussen alle delen van het systeem, wat steeds in optimale prestaties resulteert. Extreem korte laadtijden en een onderhoudsvrije werking maken een zo goed als ononderbroken inzet van lithium-ion trucks mogelijk. Vermogen is steeds beschikbaar, zonder tekenen van vermoeidheid. Dit voortreffelijke uithoudingsvermogen wordt versterkt door onze garantie. Wij zijn er van overtuigd dat u onder de indruk zal zijn.

Lithium-ion batterijen versus traditionele batterijen

Pionier in de lithium-ion technologie

In de race rond elektromobiliteit in de intralogistiek gaat Jungheinrich soeverein aan de leiding en beheerst het de lithium-ion technologie als geen ander. De EJE 112i was de allereerste truck met geïntegreerde lithium-ion batterij die Jungheinrich in 2011 in serieproductie op de markt bracht. Sindsdien hebben we bij Jungheinrich de lithium-ion technologie verder geperfectioneerd en ons aanbod van lithium-ion trucks uitgebreid. Praktisch ons volledige gamma is vandaag 'lithium-ion ready'.

5 jaar garantie op lithium-ion batterijen

Vijf jaar garantie

Nog niet overtuigd? Met onze lithium-ion batterijen loopt u geen enkel risico. Wij bieden u immers een garantie van vijf jaar op uw lithium-ion batterij.


Onze trucks met geïntegreerde lithium-ion batterij


De ETV 216i is de eerste reachtruck met volledig geïntegreerde lithium-ion batterij ter wereld.

De ERC 216zi laat zien hoe het moet. De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij maakt een totaal nieuw, revolutionair ontwerp mogelijk. 
Meer info?

Wilt u meer weten over onze lithium-ion technologie?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.