Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Batterijen
Altijd op volle kracht

Lithium-ion technologie van Jungheinrich

Met onze innovatieve lithium-ion technologie zetten we de nieuwe standaard. Onze lithium-ion batterijen leveren toonaangevende prestaties. Altijd vermogen te over, snel opgeladen, onderhoudsvrij en een lange levensduur.

Pionier in lithium-ion technologie

Als pionier op het vlak van lithium-ion technologie werken wij al meer dan tien jaar intensief aan de ontwikkeling van duurzame lithium-ion trucks. En met succes! In 2011 presenteerden we u de eerste industriële lithium-ion truck voor serieproductie. Maximale efficiëntie, veiligheid en comfort bij een minimaal energieverbruik en met een minimum aan kosten. 

Eén totaalsysteem

Dankzij eigen research, ontwikkeling en productie kunnen wij u een lithium-ion truckconcept aanbieden dat uniek is op de markt. Eén totaalsysteem waarbij batterij, lader en truck optimaal op elkaar zijn afgestemd. 

Content Lithium-ionbatterijen

Met lithium-ion batterijen van Jungheinrich kunt u genieten van de voordelen van wat veruit de meest duurzame energiebron is. Jungheinrich ontwikkelt en produceert zijn batterijen, laders en alle belangrijke truckcomponenten zelf. Hierdoor kunnen we een perfecte interactie garanderen tussen alle delen van het systeem, wat steeds in optimale prestaties resulteert. Uiterst korte laadtijden en een onderhoudsvrije werking maken bovendien een zo goed als ononderbroken inzet van lithium-ion trucks mogelijk. Vermogen is steeds beschikbaar, zonder enige tekenen van vermoeidheid. Dit voortreffelijke uithoudingsvermogen wordt versterkt door onze garantie. 
 

Lithium-ion batterijen versus traditionele batterijen

Minder CO2-uitstoot, meer vermogen

Laat ons u overtuigen van de prima prestaties van de Jungheinrich lithium-ion technologie. Onze reachtruck ETV 216 is hiervan het beste voorbeeld. Door een hogere energie-efficiëntie en een meer constante spanningscurve genereert de elektrisch aangedreven lithium-ion truck immers een hoger energierendement met 21% minder CO2-uitstoot in vergelijking met een conventionele truck met loodzuur batterij. Minder uitstoot betekent voor u topprestaties én lagere energiekosten als het op handling aankomt.

Content ETV216 vs ETV216i


Meer info?

Wilt u meer weten over onze lithium-ion technologie?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.