Stage Batterijen
Altijd op volle kracht

Lithium-ion technologie van Jungheinrich

Met onze innovatieve lithium-ion technologie zetten we de nieuwe standaard. Onze lithium-ion batterijen leveren toonaangevende prestaties. Ze hebben altijd vermogen te over, zijn snel opgeladen, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.

Onze lithium-ion batterijen brengen een revolutie teweeg op de markt van de industriële trucks. Met hun krachtige energiecellen leveren de batterijen toonaangevende prestaties. Ze hebben altijd vermogen te over en zijn uiterst efficiënt. Bovendien kan u ook 24/7 op de batterijen vertrouwen door hun snelle laadtijden en onderhoudsvrije karakter.

Voordelen van onze lithium-ion batterijen versus traditionele batterijen

Pionier in de lithium-ion technologie

In de race rond elektromobiliteit in de intralogistiek gaat Jungheinrich soeverein aan de leiding en beheerst het de lithium-iontechnologie als geen ander. Sinds het startschot van 2011 – de EJE 112i was het allereerste lithium-ion voertuig dat geschikt was voor serieproductie – hebben wij bij Jungheinrich Energy and Drive Systems (EDS) de technologie consequent verder ontwikkeld en ons gamma vloertransportmiddelen met lithium-ion batterijen gestaag uitgebouwd. Praktisch ons volledige park is vandaag "lithium-ion ready“.

Content Li-ION 13

Het Jungheinrich-totaalsysteem

Jungheinrich biedt alles i.v.m. de lithium-ion technologie uit één hand:
batterijen (1)laders (2)voertuigen (3) en advies (4).

Altijd veilig tot op de bestemming

Lithium-ion batterijen van Jungheinrich baren u geen zorgen
Met lithium-ion batterijen van Jungheinrich bent u veilig onderweg, ronde na ronde. Onze batterijen worden met de tot nu toe veiligste celchemie, lithiumijzerfosfaat, vervaardigd, zijn niet giftig en produceren geen gas. Ons zelfontwikkelde batterijmanagementsysteem monitort iedere cel met uitgekiende functies en schakelt ze uit in geval van risico’s. Transport en verwijdering neemt onze klantenservice voor zijn rekening. Dat betekent dus een maximale veiligheid voor mens en machine.


Onze eerste trucks met geïntegreerde lithium-ion batterij


De ETV 216i is de eerste reachtruck met volledig geïntegreerde lithium-ion batterij ter wereld.

De ERC 216zi laat zien hoe het moet. De volledig geïntegreerde lithium-ion batterij, maakt een totaal nieuw, revolutionair truckontwerp mogelijk. 

Content Li-ion + 5 jaar logo 5 jaar garantie

Nog niet overtuigd? Wij garanderen u dat u in de eerste 6 maanden na levering eenvoudig en snel kunt terugvallen op de oorspronkelijke technologie, zonder dat u daarvoor een reden hoeft op te geven. En dat is niet alles! Bovendien profiteert u van 5 jaar garantie op uw lithium-ion batterij. Zo heeft u alles om de concurrentie te overklassen.
Meer info?

Wilt u meer weten over onze lithium-ion technologie?
Vul onderstaande contactformulier in en wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen?