Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Reachtruck geïntegreerde lithium-ion batterij ETV 216i
Lithium-ion revolutie

Reachtruck ETV 216i

Hij is de eerste innovatie van onze lithium-ion technologie: de Jungheinrich ETV 216i. De geïntegreerde lithium-ion batterij zorgt niet alleen voor aanzienlijk betere prestaties in uw magazijn maar maakt ook een revolutionair truckdesign mogelijk.

De ETV 216i is de eerste lithium-ion reachtruck wereldwijd. De truck overtuigt dankzij zijn ongeëvenaard 360°-zicht en geheel nieuwe bestuurderscabine waarmee hij komaf maakt met de minpunten van zijn voorgangers. De reachtruck oogt heel modern en aantrekkelijk met zijn DayLED-dagrijlichten en gesloten wielafscherming. Deze maken ook deel uit van de standaarduitrusting, net als de driewielremmen en de geschroefde reachkanalen waardoor het onderhouden van de truck nog makkelijker is.

De ruime bestuurdersplaats creëert een ideale, ergonomische werkomgeving. Dankzij een perfect 360°-zicht heeft de bestuurder steeds een zicht op de gehele omgeving en kan een maximale veiligheid gegarandeerd worden. De compacte constructie van de reachtruck en de hoogste hefsnelheid maken dat de ETV 216i in smalle gangen nog wendbaarder is dan eender welke andere reachtruck.


De ETV 216i van Jungheinrich is de eerste reachtruck ter wereld die is uitgerust met een volledig geïntegreerde lithium-ion batterij.


U W   V O O R D E L E N


ETV 216i Campaign Max Performance

Meer info?

Wil u meer weten over onze reachtruck ETV 216i?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.