0800 35 211 Servicehotline Bel ons voor advies.
Contactformulier
Nieuwsbrief
Ameise transpalletten en stapelaars
TRANSPALLETTEN EN STAPELAARS AMEISE

Helpende hand nodig? Op Ameise kunt u rekenen.

Soms wordt het werk wel eens te zwaar. Dan bent u blij dat er ergonomische elektrische transpalletten en stapelaars van Ameise zijn. Maak op de Jungheinrich PROFISHOP kennis met het budgetvriendelijke Ameise gamma dat geschikt is voor occasioneel gebruik.

Ameise werd in 1948 opgericht door dr. Friedrich Jungheinrich, founder van Jungheinrich. Na de eerste elektrische truck Ameise 55 in 1953 groeide Ameise uit tot een onderscheidend en sympathiek handelsmerk dat miljoenen medewerkers in vele bedrijven kennen en waarderen. Al meer dan 70 jaar staat Ameise ook bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit.

Het Ameise assortiment omvat praktische en hoogwaardige producten die exclusief via Jungheinrich PROFISHOP besteld kunnen worden. Van robuuste transpalletten tot handige transportkarren: u koopt gegarandeerd voordelig geprijsde producten met Ameise kwaliteit.

Ontdek hier al onze Ameise producten

Stage Ameise detail

Waarom kiezen voor Ameise elektrische trucks?

Meer dan 70 jaar ervaringKwaliteitscontrole door Jungheinrich volgens CE-standaardenEenvoudig in onderhoud en gebruikCompact designVeilig, stabiel en robuust
Inzetbaar in tal van sectorenBudgetvriendelijk gamma Hoge beschikbaarheid van trucks met korte levertermijn Eenvoudig online te bestellen via www.profishop.be


NIEUW! Elektrische stapelaar Ameise PSE 1.2


Bestel uw nieuwe Ameise truck online!


Meer weten over onze elektrische transpalletten en stapelaars van Ameise?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.