Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stapelaar kopen Leuven
Palletstapelaar kopen Leuven

Stapelaar kopen Leuven

Onze stapelaars zijn energiezuinig, milieuvriendelijk en makkelijk te besturen. Afhankelijk van uw de toepassingen waarvoor u de stapelaar wilt gebruiken en uw intensiteit van gebruik, kunt u bij ons de stapelaar vinden die perfect bij uw behoeften aansluit.

Elektrische stapelaar kopen Leuven

Stapelaars zijn ideaal om palletten snel en veilig van punt A naar punt B te vervoeren, maar u kunt er ook lasten mee heffen tot op verhoogde platforms. Wij bieden u de perfecte oplossing voor elke transportafstand of hefhoogte. 

Legt u in uw magazijn alleen korte afstanden af? Dan is een elektrische meeloop stapelaar ideaal. De zijdelings geplaatste dissel geeft u als gebruiker een maximaal zicht op de last waardoor uw veiligheid ook toeneemt. Meeloop stapelaars zijn trouwens uiterst geschikt voor verschillende taken: van occasioneel orderpicken tot het inslaan van goederen.

Maar ook een elektrische stapelaar met staplatform en geoptimaliseerde vering kan een goede keuze zijn als u graag maximaal comfort wilt ervaren en ergonomisch wilt rijden, zelfs op oneffen ondergronden. Voor middellange afstanden opteert u sowieso best voor een stapelaar met staplatform. 

Voor lange afstanden biedt een stapelaar met zitplaats de oplossing voor u. Door de dwars geplaatste stoel heeft u een optimaal zicht op de last en de omgeving. Een voordeel dat vooral tot zijn recht komt wanneer u vaak van rijrichting moet wisselen. De voetbediening is daarenboven ook in de hoogte verstelbaar waardoor u op een aangename en veilige manier kunt werken.


Elektrische stapelaar kopen regio Leuven?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.