Checklist

Customer Service

Finaal tellen alleen prestaties en resultaten. Wij zorgen er voor dat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten. Met onze customer service diensten nemen wij al uw zorgen weg en garanderen wij u een vlotte werking van uw truckvloot en logistieke systemen. 

Langere levensduur

Het regelmatig onderhouden van uw truck verlengt de levensduur van uw truck en voorkomt schade of stilstand op een later moment. Met de Jungheinrich service hoeft u zich hier niet om te bekommeren en kunt u deze taak toevertrouwen aan professionals.

Service & support

Jungheinrich paart de competentie van de fabrikant aan de ervaring en expertise van de provider van totaaloplossingen. Van de planning over de realisatie tot de service en support door onze klantenservicemedewerkers: wij zorgen ervoor! 

Altijd maximaal vermogen

Batterijservice, vervangbatterijen en laderservice. Jungheinrich biedt een complete service voor uw elektrische trucks. Zo blijft uw magazijnlogistiek duurzaam in beweging.

Maximale veiligheid en prestaties

Onze techniekers hebben de meest voorkomende bandtypes altijd met zich mee zodat ze ook onmiddellijk kunnen reageren op uw spontane wensen. Het spreekt voor zich dat wij uitsluitend kwaliteitsbanden gebruiken.

Voor een vlotte werking

Door een tijdige en professionele verversing van de hydraulische olie van uw truck stelt u de langdurige betrouwbaarheid en de hoge duurzaamheid van uw truck veilig.

Minimale stilstand

Minimaliseer de stilstandtijden van uw trucks. Ons dicht servicenetwerk en onze vakkundige techniekers komen zo snel mogelijk bij u ter plaatse om uw truck te repareren.

Vertrouwen is goed - controle is voorgeschreven

Onze veiligheidsservice leidt u doelgericht door de wettelijk voorgeschreven controles, uitlaatgasonderzoek of gascontrole. Zo zorgen wij ervoor dat u steeds voldoet aan alle de wettelijke controlevoorschriften.

Online servicemelding

Met onze service-app Call4Service kunt u snel en eenvoudig een servicemelding maken. Via uw smartphone, tablet of desktop. Zo kunt u een onderhoud of reparatie aanvragen wanneer het u past en wint u kostbare tijd.

Meer info?

Wil u meer weten over onze customer service diensten?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.