Checklist

Customer Service

Uiteindelijk telt alleen de performance van uw logistiek. Opdat u zich geheel en al op uw bedrijf kunt concentreren, bekommeren wij ons met onze diensten als onderhoud en reparatie om uw voertuigpark en magazijninrichting.

Is een full service als zorgeloos totaalpakket voor u de beste optie of gaat u voor op een maat gemaakte onderhouds- en reparatieservice voor uw fleet en uw magazijn? Aan u de keuze. Onze klantenservicetechnici staan u met raad en daad terzijde. Het doel bestaat er steevast in dure uitval- of stilstandtijden te voorkomen. En dat allemaal uit één hand.

Tot onze basisdiensten behoren bovendien ook een intelligent energiemanagement voor batterijen en laders en een banden- en veiligheidsservice. Daarnaast zijn er nog essentiële intralogistiektaakstellingen zoals een hydraulicaservice, bestuurders- en veiligheidsopleidingen of een gekwalificeerde rekinspectieservice: alles voor uw succes en de absolute betrouwbaarheid van uw logistiekprocessen.

100% inzetbaar - 0% risico

Wij stemmen ons full service aanbod af op uw behoeften en bieden u een maximale investeringszekerheid dankzij vast calculeerbare kosten.

Actie in plaats van reactie

Een regelmatig onderhoud maximaliseert de inzetbaarheid van uw trucks. Onze service biedt planningszekerheid dankzij individuele intervallen.

Om het even waar of wanneer - altijd gebruiksklaar

Jungheinrich paart de competentie van de fabrikant aan de ervaring en expertise van de provider van totaaloplossingen. Van de planning over de realisatie tot de service en support door onze klantenservicemedewerkers: wij zorgen ervoor! 

Minimale stilstand

Minimaliseer de stilstandtijden van uw trucks: ons dicht servicenetwerk en onze vakkundige technici maken dit mogelijk.

Veilig en planbaar

Door een tijdige en professionele verversing van de hydraulische olie met ecologisch verantwoorde verwijdering stelt u de langdurige betrouwbaarheid en de hoge duurzaamheid van uw voertuigen veilig. Dat nemen onze experts graag voor u voor hun rekening.

Vertrouwen is goed - controle is voorgeschreven

Wij leiden u door de wirwar van voorschriften en bekommeren ons natuurlijk ook om het reglementaire gebruik van uw truck.

Meer info?

Wil u meer weten over onze customer service?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.